Sheriff Sinyan signerte kontrakt ut 2022

Sheriff Sinyan (22) skrev i dag under på en ny og forlenget avtale med LSK. Den nye kontrakten binder Holmlia-gutten til Åråsen ut 2022.

Annonse:

- Det føles bra. Jeg trives i Lillestrøm, så det er godt å få re-signert kontrakten, sier Sinyan.

Den opprinnelige avtalen gjaldt ut 2020, men nå plusser partene på ytterligere to år.

- Vi ser på Sheriff som en egenprodusert spiller selv om han kom fra Holmlia som juniorspiller. Selv om han hadde to sesonger igjen av avtalen, var det aldri tvil om at vi ønsket å forlenge. Dette forteller at vi har veldig tro på ham. Han har kompetanse som gjør at han også kan bli aktuell for utlandet på et tidspunkt. Men vi ønsker at han skal være i LSK så lenge han spiller i Norge, sier sportssjef Simon Mesfin.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Molde mandag 22. april!

Den allsidige unggutten har på imponerende vis kjempet seg tilbake etter den alvorlige kneskaden som han pådro seg i romjulen 2016. Mot Ranheim på søndag var han endelig tilbake på banen i Eliteserien.

- Det har vært tøft. Men klubben har støttet meg hele veien. Nå er jeg endelig tilbake, og med denne kontrakten får jeg stabilitet framover. Fokuset er på at jeg skal utvikle meg ytterligere, sier Sheriff Sinyan.

- Det er først og fremst veldig gledelig at Sheriff har klart å komme tilbake igjen etter den alvorlige skaden. Han har gjort jobben selv, men har også fått god oppfølging av det medisinske apparatet her, sier Mesfin.

- Jeg var veldig takknemlig for at Lillestrøm forlenget avtalen min selv da jeg var skadet. Det er ikke alle klubber som hadde gjort det, sier Sinyan.

22-åringens agent Atta Aneke er glad for at partene er enige om en ny langtidskontrakt.

- Jeg mener absolutt at det er fornuftig å forlenge. For det første viser Sheriff at han setter pris på at LSK forlenget avtalen da han var skadet - og på den måten gir litt tilbake. Selv om han også blir belønnet med en bedre avtale, så viser begge parter her at man tror på en felles vei videre. LSK er riktig klubb for Sheriff. Nå skal han fortsette å utvikle seg her, så tror jeg fort at han kan bli aktuell for utenlandske ligaer etter hvert, sier Atta Aneke.

Annonse fra Eliteserien: