Sheriff: - Nå kan vi se oppover på tabellen

Sheriff Sinyan kom inn på midtbanen mot Haugesund og leverte en strålende kamp. Foran søndagens miljøkamp mot Brann ser 23-åringen oppover på tabellen.

Annonse:

- Det var en etterlengtet borteseier. Deilig å få tre poeng etter at vi var nærmeogså mot Tromsø, sier Sheriff Sinyan etter onsdagens trening.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Brann søndag 1. september!

Han serverte Thomas Lehne Olsen med en nydelig pasning på det viktige ledermålet mot Haugesund. Sinyan har stor tro på at den gode trenden fortsetter også mot Brann. Med seier på søndag vil LSK krype helt opp i ryggen på bergenserne på tabellen.

- De siste resultatene og prestasjonene bygger selvfølgelig selvtillit. Nå kan vi endelig begynne å se oppover på tabellen. Vi har vist litt av hva som bor i oss, og vi skal jakte flere poeng fremover. Vi må gi alt på søndag, sier Holmlia-gutten.

Les også: LSK blir miljø-ambassadør: Spiller med grønt kapteinsbind

Det ligger også an til å bli et solid publikumsoppmøte mot Brann. Kampen er årets store miljøkamp, der vi oppfordrer publikum om å gå eller sykle til kampen (hvis du bor i nærheten av Åråsen). Som et ledd i støtten LSK har fått av Handelens Miljøfond vi har vi også invitert barneskole-elever i Skedsmo kommune på kampen, og på søndag skal det heies både på Lillestrøm og på miljøet.

Les også: Strømbergs støtter årets miljøkamp mot Brann

Her kan du se video-intervju med Sheriff Sinyan:


Annonse fra Eliteserien: