Strømbergs støtter årets miljøkamp mot Brann

Søndag 1. september spilles årets miljøkamp mot Brann. Rælingen-selskapet Strømbergs - som lever av å skape gode avfallssystemer for det norske folk - er offisiell kampsponsor.

Annonse:

Som kjent har Lillestrøm Sportsklubb som eneste idrettslag i år fått støtte fra Handelens Miljøfond. Det har medført at vi blant annet har oppgradert kildesorteringssystemet på Åråsen, vi har samlet søppel i Lillestrøm sentrum, vi spiller med grønt kapteinsbind - og søndag 1. september inviterer vi elevene på barneskolene i Skedsmo kommune til kampen mot Brann på Åråsen.

På fredag skal også flere av spillerne besøke Kjeller skole for å snakke om miljøkampen og spesielt utfordringen med plastforsøpling.

Les også: Første seier i Haugesund siden 1998

Nå har Strømbergs - spesialist på nedgravde avfallscontainere - blitt med på laget og er offisiell kampsponsor på storkampen mot Brann. Brødrene Svein (til venstre på bildet) og Michael leder bedriften, og gleder seg til å ta med ansatte og samarbeidspartnere på søndagens storkamp.

- Vi driver med mange produkter som er med på å gjøre miljøet bedre, og ikke minst kildesorteringsløsninger. Som mennesker med stort hjerte for LSK, så er det gøy å støtte både miljøkampen og klubben, sier daglig leder Svein Strømberg.

Sjekk ut hjemmesiden til Strømbergs her!

Strømberg-familien har vært LSK-supportere i mange år, og familiebedriften har relasjoner til Sportsklubben tilbake til 1970-tallet. Den gang jobbet for øvrig daværende trener Joar Hoff i Strømbergs samtidig som han trente Tom Lund & Co.

- Vi er tredje generasjon som driver Strømbergs nå. Vår farfar hadde Joar Hoff som salgssjef på 1970-tallet, så linkene til LSK har vært der i mange år.

Brødrene Strømberg håper naturligvis at den gode LSK-trenden fortsetter mot Brann på søndag. Med gårsdagens seier i Haugesund har Jörgen Lennartssons mannskap tatt 7 av 9 mulige poeng på de tre siste kampene.

- Vi gleder oss stort til søndag. Heia LSK, sier Svein Strømberg.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Brann søndag 1. september!

Se video-intervju med Svein Strømberg her:


 

Annonse fra Obos-ligaen: