LSK blir miljø-ambassadør: Spiller med grønt kapteinsbind

Slik ser årets kapteinsbind ut på armen til Frode Kippe. Det er en stor glede for LSK å annonsere at vi som eneste idrettslag har fått støtte fra Handelens Miljøfond i 2019.

Annonse:

Det betyr at vi skal gjøre en rekke tiltak gjennom året for å vise oss rollen som miljø-ambassadør verdig. Vi skal blant annet rydde Øyeren og Nitelva for plast, én av hjemmekampene vil få et solid miljø-stempel, vi skal oppgradere kildesortering-systemet på Åråsen, vi skal spille med grønt kapteinsbind og vi skal utfordre publikum og samarbeidspartnere til å gi alt for miljøet.

- Vi er stolte og takknemlige for støtten fra Handelens Miljøfond - som gjør at vi kan kalle oss miljø-ambassadører i 2019. Det forplikter, og det ansvaret gleder vi oss til å forvalte. Vi skal gå foran som et godt eksempel og vise at vi bryr oss om vårt nærmiljø. På hver eneste hjemmekamp skal vi minne publikum på viktigheten av at vi kaster søppelet der det hører hjemme. LSK-kapteinen skal spille med et grønt kapteinsbind som symboliserer saken i 2019. Vi skal gjennomføre en rekke tiltak som skal bevisstgjøre våre omgivelser og samarbeidspartnere. Og ikke minst skal vi gjøre en innsats for å rydde Øyeren og Nitelva for plast, sier styreleder Morten Kokkim.

- Det er flott at LSK går foran og viser Fotball-Norge og idretten hvor viktig det er å ikke kaste plast. Ikke bare er dette med på å skape gode holdninger hos mange, men vil også inspirere norsk idrett til å ta mer ansvar for plastproblemet. Vi er stolte av å støtte LSKs gode miljøarbeid, sier Rasmus Hansson, daglig leder i Handelens Miljøfond. 

- Vi i LSK er opptatt av miljøet. Her på Åråsen kaster vi søpla der den hører hjemme. I samarbeid med Handelens Miljøfond skal vi rydde plast og hindre forsøpling i 2019. Åråsen er vårt hjem og betyr mye for oss alle, så la oss vise at det er mulig. Bli med på å gi alt for miljøet, sier Frode Kippe i promo-filmen vi har laget - og som vi skal spille på storskjermen før hver hjemmekamp på Åråsen i år.

Her kan du se filmen med Kippe:


    Annonse fra Eliteserien: