Se høydepunktene: Slik inntok LSK tabelltoppen!

(Lillestrøm - Haugesund 1-0) I en ikke spesielt velspilt kamp sørget Holmbert Fridjonsson nok en gang for at LSK dro seieren i land i sluttminuttene. Det var nok til tabelltopp og den beste seriestarten på 15 år!

LSK åpnet ganske bra, men da ledermålet aldri kom i første omgang spiste og kjempet gjestene seg inn i kampen.

SERIELEDERE: Eric Taylor, Vetle Dragsnes, Akor Adams og Holmbert Fridjonsson kunne juble for tre poeng og serieledelse.

Haugesund var også nær å ta ledelsen på en gedigen dobbeltsjanse etter 74 minutter. Mads Hedenstad Christiansen vartet opp med en kjemperedning på den første avslutningen, og returen gikk heldigvis over.

Først i det 88. minutt kom den forløsende scoringen for Lillestrøm del, og det var nok en gang innbytterne som sto bak matchvinnermålet: Pål-André Helland la inn i feltet der Holmbert Fridjonsson etter hvert fikk ballen og fikk lirket den inn bak Haugesunds keeper.

- Pål sendte ballen inn foran mål, og jeg trodde først ikke at den ville komme fram til meg, men plutselig lå den der. Heldigvis klarte jeg å sette den i mål, sier den islandske spissen, som dermed ble matchvinner akkurat som i bortekampen mot Molde sist - og for LSK 2 på tirsdag.

Med tre nye poeng inntok LSK dermed tabelltoppen, ett poeng foran Viking. Tre seire og en uavgjort på de fire første kampene er faktisk den beste seriestarten siden 2007.

Nå venter Aalesund i en fremskutt kamp på Åråsen allerede førstkommende torsdag klokka 20.00. Her kan du sikre deg billett!