Holmbert Molde

LSK senket Molde på overtid - inntok tabelltoppen!

(Molde - Lillestrøm 1-2) På overtid av overtiden skjedde det: Gjermund Åsen slo inn et nydelig frispark og innbytter Holmbert Fridjonsson headet inn seriersmålet!

Annonse:

Igoh Ogbu ga LSK ledelsen - til stor glede for de tilreisende supporterne. Kanarifuglene var klart best i første omgang, men Molde kom tilbake etter pause og utlignet ved Kristoffer Haugen.

LEDERMÅLET: Herlige scener utspant seg etter at banens gigant, Igoh Ogbu, ga LSK ledelsen i første omgang.

Det ble lagt til minimum seks minutter tillegg, men da vi var gått inne i det syvende sikret Lillestrøm seiersmålet:

Innbytter Tobias Svendsen ble felt, og Gjermund Åsen gjorde seg klar for å slå innlegget fra høyre inn i feltet. Der steg en annen innbytter, Holmbert Fridjonsson, perfekt til værs og headet ballen i mål.

Enorme gledesscener utspant seg foran de tilreisende LSK-supporterne etter seieren på bortebane mot det som var serielederen før denne runden. Dermed inntok Lillestrøm selv tabelltoppen etter tre spilte runder. Triumfen var den første i Molde siden 2013 i seriesammenheng, men en ikke ubetydelig seier kom også i cupsemifinalen i 2017.

- Fantastisk at vi fikk satt inn det målet, sier kaptein Gjermund Åsen til Eurosport etter kampen.

- Vi ble presset en periode i andre omgang der, men vi fikk noen tilløp til stjanser. Og så klarte vi å få uttelling helt på slutten. Deilig, sier Geir Bakke til samme TV-kanal.

- Men jeg synes vi gjør en god bortekamp, og at det er fortjent, tillegger LSK-treneren.

Nå venter to hjemmekamper for LSK - med Haugesund på Åråsen førstkommende søndag som den første.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Haugesund søndag 24. april!