Holmbert F

Holmbert matchvinner igjen - på sin egen bursdag

(LSK 2 - FUVO 1-0) Holmbert Fridjonsson ble matchvinner for Lillestrøm i Molde mandag, og gjentok bedriften da LSK 2 tok sesongens første seier i 3. divisjon etter 1-0 mot FUVO dagen etter - på sin egen 29-årsdag.

Annonse:

Islendingen hadde flere muligheter til å sørge for en klart større seier, men det ble med den ene scoringen på overtid rett før pause denne tirsdagskvelden.

VANT 1-0: Det ble med en jubling for Lillestrøm 2 i den første hjemmekampen for sesongen. Foto: ARNFINN FAGERLI

- En spesielt god førsteomgang der vi skaper fem-seks gode sjanser. I andre omgang ble vi for mye balltrillende, mens vi samtidig ikke får en eneste sjanse i mot oss, sa trener Frode Kippe om sesongens første hjemmekamp.

FUVO var gode til å forsvare seg, og gjorde det slett ikke lett for hjemmelaget i LSK-hallen, men hjemmelagets avslutninger var for svake til å vinne med mer enn 1-0. Det burde man kanskje ha klart med tanke på at LSK stilte nesten utelukkende med spillere fra A-lagsstallen denne gangen.

LSK 2 har dermed fire poeng på de to første kampene etter 2-2 mot Strømsgodset 2 i den første kampen. Det gir andreplass på tabellen, bak Gjelleråsen som er eneste lag mot full pott så langt. Neste kamp er borte mot Senja samme dag som A-laget spiller mot Haugesund. Det betyr at et rent juniorlag flyr nordover.