Schiller om gjenforeningen: - Blir kjekt å møte gutta igjen

Publikumshelten Dennis Schiller gleder seg stort til å møte lagkameratene som sikret LSKs siste seriemesterskap for 30 år siden. I pausen mot Rosenborg lørdag 11. mai skal legendene hylles.

Annonse:

- Det blir kjekt å møte gutta igjen, sier Schiller - som tar turen nedover fra Molde der han har bodd etter LSK-karrieren.

Les også: Publikumsrekord, rødt kort og cup-avansement

I pausen lørdag 11. mai vil Åråsen-publikummet få et gjensyn med kaptein Ole Dyrstad, Frode Grodås, Bård Bjerkeland, Schiller og de andre heltene som tok et overlegent seriegull foran Nils Arne Eggens Rosenborg i 1989. Den svenske høyrebacken har mange gode minner fra møtene med trønderne på Åråsen.

- Tapte vi egentlig så mange ganger mot Rosenborg på Åråsen? Det tror jeg ikke. Vi hadde et godt tak på dem på hjemmebane. Det var vel et år vi ledet 2-0 og det ble 2-2. Ellers husker jeg godt Tom Gulbrandsens kanon på Ola By Rise, sier Schiller.

- Hva husker du fra 0-0-kampen mot Rosenborg som langt på vei sikret seriegullet i 1989?

- Ikke så mye. Men det var vel ikke så rart at det ble 0-0 det året. Vi scoret ikke så mange mål, men vi slapp inn enda færre. Det var godt gjort av oss å vinne serien på det viset vi gjorde i 1989.

Les også: - Den største klassikeren i norsk fotball

Det som gjør klassikeren litt ekstra spesiell i år, er selvsagt at Rosenborg i øyeblikket ligger sist i Eliteserien med to poeng på fem kamper.

- Jeg så Rosenborg mot Molde, og det var nesten et litt trist syn. Jeg har faktisk aldri sett dem så dårlige. Hvis de ikke tar tre poeng mot Sarpsborg, så blir det litt av en kamp på Åråsen når Rosenborg kommer på besøk som et bunnlag. Det blir en spennende kamp, sier Dennis Schiller.

Torsdag ettermiddag, ni dager før storkampen spilles, var det solgt 4103 billetter. I timene før avspark klokka 18.00 blir det gatefest i Lillestrøm sentrum. Vi gleder oss!

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Rosenborg lørdag 11. mai!

Mest Lest

Annonse fra Eliteserien: