Ruben trente, Fredrik så på - begge håper på LSK-comeback

Ruben Gabrielsen og Fredrik Gulbrandsen er hjemme i Lillestrøm på sommerferie, og var innom dagens trening på Åråsen.

Annonse:

Gulbrandsen nøyde seg med å henge på gjerdet og snakke med gamle kjente mens Gabrielsen var med på treningsøkta ute på den skinnende nye Åråsen-matta.

- Det var deilig, men slitsomt. Godt å være tilbake - på en ny matte og i kjente omgivelser, sier Toulouse-kaptein Gabrielsen.

- Det er gøy å være tilbake igjen. Det er et år siden sist jeg var hjemme, så da er det deilig å være tilbake på gamle trakter. Jeg skal høre med Geir og Simon om det er mulig å bli med på noen økter utover, sier Tyrkia-proffen Gulbrandsen.

Les også: Gabrielsen og Gulbrandsen kjøper billetter til 400 Ahus-ansatte

GOD STEMNING: Fredrik Gulbrandsen og Ruben Gabrielsen stortrivdes med gamle kjente på Åråsen.
GOD STEMNING: Fredrik Gulbrandsen og Ruben Gabrielsen stortrivdes med gamle kjente på Åråsen.

Begge har kjøpt bolig i Lillestrøm og er ikke i tvil om at de etter hvert kommer til å flytte hjem - og gjerne vil ta på seg den gule og svarte drakta igjen.

- Jeg skal hjem etter hvert. Hvis jeg er god nok ønsker jeg å spille for Lillestrøm. Her skal jeg bli for evig og alltid, sier Ruben Gabrielsen. 

- Jeg vil selvfølgelig bo i Lillestrøm den dagen jeg flytter hjem igjen. Hvis LSK synes jeg fortsatt er god nok, så hadde det vært veldig gøy å spille for Lillestrøm igjen. Det håper jeg at jeg kan gjøre en gang i fremtiden, sier Fredrik Gulbrandsen.

PS! Også på tribunen var det celebert besøk under dagens Åråsen-trening: Tom Lund og Arne Scheie fulgte interessert med på det som var en god gjennomkjøring før søndagens kamp mot Haugesund.

Se video-intervju med Gabrielsen, Gulbrandsen og Mesfin:


Annonse fra Eliteserien: