Relevant info om billetter og trekning

I dag ble de 600 billettene til Haugesund-kampen fordelt. Her redegjør billettansvarlig Jørgen Heen Enger om status rundt trekningen.

Annonse:

I går kom nyheten om at det er tillatt med 600 tilskuere mot Haugesund på søndag.

Mange meldte sin interesse for en plass på Åråsen, og i dag ble 400 billetter fordelt på de som har sesongkort. 200 av billettene går til sponsorer - som også har sesongkort i sine avtaler.

- Tilskuerne mot Haugesund blir trukket ut gjennom en tilfeldig trekning. Hvis et navn som har fire sesongkort ble trukket ut mot Haugesund, så får vedkommende fire billetter til kampen. Da forsvinner de ut av trekningsprosessen frem til alle med sesongkort har fått muligheten til å se en hjemmekamp. Men vi håper jo at vi allerede mot Rosenborg 25. juni har muligheten til enda flere tilskuere enn 600, sier Jørgen Heen Enger.

Her kan du kjøpe sesongkort som gjør at du stiller først i køen til kampene på Åråsen i år!

Viktig: Alle som har fått billett må selv løse inn billetten med en promo-kode innen lørdag klokka 18.00 for å verifisere at de kommer på kampen. 

- Alle som er blitt trukket ut vil motta SMS med en lenke de må trykke på for å løse inn billetten. De må selv løse inn billetten med en promo-kode. Det er viktig at publikum løser inn billetten innen lørdag klokka 18.00. Hvis du ikke løser inn billetten før det, vil du miste plassen - og den vil gå til noen andre med sesongkort. Sesongkortholderne på privatmarkedet vil bli fordelt på Charterbuss-tribunen (den gamle hovedtribunen) og RB-tribunen. Det er tilfeldig hvilken seksjon man havner på, sier Jørgen Heen Enger.

Annonse fra Eliteserien: