Gulbrandsen og Gabrielsen kjøper billetter til 400 Ahus-ansatte

Det er hele ni år siden Fredrik Gulbrandsen feiret med salto foran en jublende Ruben Gabrielsen (bildet), men kjærligheten til LSK og Romerike er like stor. Nå går de to utenlandsproffene i bresjen for at Ahus-ansatte skal hylles på et fullsatt Åråsen den dagen portene åpnes for publikum.

Annonse:

De to kompisene tok selv kontakt med LSK etter å ha diskutert seg i mellom om hva de kunne gjøre for å gi en hjelpende hånd i en utfordrende tid.

- Vi ønsket å hjelpe klubben vi begge er så glade i, og samtidig bidra til at helsepersonellet som har stått på under corona-krisen får en skikkelig hyllest den dagen publikum igjen kan samles på større arrangementer. Vi drømmer om stående applaus til ære for leger, sykepleiere, hjelpepleiere og alle andre som har gjort en fantastisk innsats den siste tiden - på et utsolgt Åråsen, sier Gulbrandsen og Gabrielsen til lsk.no.

Selv bidrar de av egen lomme og kjøper 400 billetter som skal distribueres til ansatte på Ahus når det blir klart hvilken kamp som blir den første med publikum på Åråsen. Et aldeles strålende tiltak fra de to 1992-modellene som begge slo gjennom i LSK i ung alder.

- Lillestrøm må være stolte av at man har oppdratt sånne karer som det der, sier LSK-trener Geir Bakke.

Se video-intervju med Bakke - om blant annet initiativet fra Gulbrandsen og Gabrielsen:


 

Annonse fra Eliteserien: