Powell heiet på LSK Unified i landsturneringen

Tidligere LSK-spiller Magnus Powell (nummer to fra venstre i bakerste rad) var i heiagjengen da LSK Unified deltok i landsturneringen i Stjørdal sist helg.

Annonse:

Powell, som nå trener Levanger, satte seg i bilen og kjørte til nabokommunen for å se LSK-laget spille kamp mot Vålerenga på søndag. Og jubelen sto i taket da Lillestrøm vant hele 5-0.

- Vi var totalt 26 personer - der 19 var spillere - som reiste til landsturneringen i Stjørdal. Høydepunktet var selvsagt da vi slo Vålerenga med Magnus Powell på sidelinja. Det var en stor opplevelse for oss alle, sier lagleder Martin Sandvik.

Les også: LSK Unified med NM-gull nummer 12

Den tidligere Lillestrøm-spissen la også ut et innlegg på Kanari-Fansens diskusjonsforum på Facebook etter kampen:

- Laget spilte nydelig fotball og viste stor gammeldags Fugla-mentalitet og tøffhet. Samtidlig Fair Play, kameratskap og idrettsglede. Disse spillerne og lederne er gode ambassadører for klubben. Takk for en fin og minnerik dag sammen med fotballfamilien min. For alltid gul og sort, skrev Magnus Powell.

De to LSK-lagene ble nummer to og tre i sine puljer. Martin Sandvik forteller om et vellykket arrangement - der OL-kongen Johann Olav Koss var til stede på flere av kampene og Dag Ingebrigtsen underholdt på åpningsseremonien.

For øvrig: LSK Unified fyller i år 20 år, og det hele skal markeres i løpet av høsten. Lillestrøm Sportsklubb er utrolig glad for samholdet og idrettsgleden dere viser!

Les også: Auksjonerte bort Rafn-drakta til LSK Unified: - Jeg er rørt!

Annonse fra Obos-ligaen: