Auksjonerte bort Rafn-drakta til LSK Unified: - Jeg er rørt

Stig Martin Sandvik, Katrine Lien og LSK Unified fikk en gledelig overraskelse tre dager før julaften: Ole-Martin Andersen (foran til høyre) kjøpte Simen Rafns drakt for 4000 kroner - og inntektene går til LSK Unified.

Annonse:

Initiativtaker Espen Ødemark regisserte en trivelig seanse i klubblokalene på Åråsen fredag ettermiddag, der LSK-tilhengeren Andersen fikk den signerte drakta Rafn brukte mot Kristiansund - og vippset 4000 kroner til LSK Unified-kontoen.

Les også: Emosjonell Antonijevic: - Takk, alle sammen!

- Det var Trym Hogner, Patrick Ween og jeg som sto litt bak dette. For det første synes vi den jobben Unified gjør, er fantastisk. Det er et kjempetilbud. Og det er ingen som er stoltere over å bære klubbemblemet enn Unified-laget. De fortjener all oppmerksomhet de kan få. Og vi synes det var veldig kult at Rafn stilte opp på avslutningsfesten deres - selv om A-laget hadde fri. Det forteller litt om hvilken type Simen er. Vi ønsket å hylle det litt. Så da snakket jeg med Simon (Mesfin), slik at vi fikk drakta til Rafn etter kampen mot Kristiansund, sier Espen Ødemark.

Drakta ble lagt ut som auksjonsobjekt på QXL.

- Det gikk varmt og ble totalt lagt inn 27 bud. Til slutt dinga det ut på 4000 kroner. Veldig, veldig stas, sier LSK-tilhengeren.

Ole-Martin Andersen vant budrunden, og vippset gladelig 4000 kroner til LSK Unifieds konto.

- Jeg har mange drakter i samlinga, og nå støtter jeg samtidig en god sak. Så dette er helt perfekt, sier Andersen, som vil henge drakta på veggen hjemme.

- Jeg er rørt. Dette betyr veldig mye. Jeg vil gi stor kred til Espen, Patrick og Trym som gjør dette. Jeg har ikke ord. Dette setter jeg veldig stor pris på. Jeg er dritstolt - for å si det veldig forsiktig, sier LSK Unified-lagleder Stig Martin Sandvik.

I 1999 etablerte han laget som et tilbud tilrettelagt spesielt for utviklingshemmede, funksjonshemmede og/eller mennesker som har utfordring med sosial tilpasning. Tidligere i år tok de hjem NM-gull nummer 12 i rekken.

Nå skal pengene brukes for å dekke reisekostnadene til landsturneringa i Trondheim i 2019.

- Vi håper at vi kan få inn så mye penger slik at reisekostnaden for spillerne blir omtrent på null. Så disse pengene kommer veldig godt med. Det er en stor ære for oss at vi blir verdsatt på denne måten. Det er stort for oss at vi nå er blitt såpass tett knyttet til resten av klubben. Og måten Simen stiller opp på, sier mye om han som person. Han har en ekstra stor stjerne hos oss, sier Sandvik.

- Det er helt suverent å kunne være med på å bidra litt til vennene mine i LSK Unified. Det er et strålende tiltak. Jeg ble invitert på sesongavslutningen tidligere i år, og det var kjempehyggelig. Da er det greit å kunne gi noe tilbake også, sier Simen Rafn.

Hvis du har lyst til å støtte LSK Unified, så kan du vippse et valgfritt beløp til: 39196.

Annonse fra Obos-ligaen: