Emosjonell Antonijevic: - Takk, alle sammen!

Stefan Antonijevic (29) takker for seg i Lillestrøm Sportsklubb etter to år som har betydd svært mye for den joviale amerikaneren. I dette avskjedsintervjuet setter han ord på de sterke følelsene han har fått for klubben, menneskene og byen.

Annonse:

- Det er vanskelig å beskrive med ord hvordan det har vært for meg å være her. Det har vært fantastisk. Jeg kom hit litt fra det ukjente. Jeg fikk en mulighet til å vise meg fram. Og da jeg signerte med klubben for to år siden, startet reisen min. Jeg visste ikke så mye om klubben og historien, men det tok ikke lang tid før jeg skjønte hvor mye denne klubben betyr for så mange. Jeg er stolt over å ha fått være en del av LSK, sier Stefan Antonijevic.

Amerikaneren - med serbiske røtter - ble raskt et sosialt midtpunkt i LSK-garderoben, og har i løpet av sine to år fått venner for livet. Og ikke minst: Han oppleve å bli norgesmester i fjor.

- 2017 var et stort år med hundreårsjubileum og det å vinne cupen. Det var en fantastisk opplevelse. Dette året har vært litt mer turbulent, men jeg synes klubben og laget taklet det bra. Vi gjorde det som skulle til for å bli i Eliteserien. Men klubben fortjener enda mer i årene som kommer. Jeg ønsker Lillestrøm alt godt i fremtiden, sier den høyreiste midtstopperen.

Les også: Norges beste banemann rundet 25 år i tjenesten

Antonijevic og LSK ble etter sesongen enige om ikke å forlenge avtalen. Nå vil 29-åringen bruke de neste ukene til å bestemme seg for hvor han fortsetter fotballkarrieren. Men minnene fra tiden i Lillestrøm tar han med seg.

- Jeg har knyttet nære bånd både til spillergruppa og de som jobber i klubben. Jeg har fått mange venner her. Jeg har fått et nært forhold til byen og til supporterne. Jeg setter veldig stor pris på det. Byen og laget har en spesiell plass i hjertet mitt. Slik vil det alltid være.

- Nå vil karrieren min fortsette et annet sted. Jeg kan ikke love at det blir i Norge. Jeg ser på muligheter også utenfor landet, men jeg ønsker å spille i Europa. Det er noe interesse her og der. Vi får se hva som skjer. Men jeg vil takke alle som har fulgt meg i løpet av mine to år her i Lillestrøm. Det har betydd mye for meg. Takk, alle sammen, sier Stefan Antonijevic.

Lillestrøm Sportsklubb takker vår amerikanske venn for innsatsen, og ønsker ham lykke til i videre i karrieren.

Les også: Forlenget med LSK - drømmer om U20-VM

Annonse fra Obos-ligaen: