Øyvind (52) runder snart 1000 LSK-kamper

Ingen fotballsupportere har registrert flere kamper i Groundhopper-app'en for sitt norske favorittlag enn Øyvind Thoresen (52). Lillestrøm-tilhengeren har registrert 995 kamper som han har vært til stede på.

Annonse:

- Lillestrøm Sportsklubb har bestandig vært en lidenskap for meg. Etter å ha vært gift noen år, så vet kona hvordan vi skal legge opp ferien. Etter terminlista, sier Thoresen.

Mest Lest

Han vokste opp i Lørenskog, og sammen med blant andre lillebror Halvor Thoresen Jordbakke (til høyre på bildet) begynte han å gå på Åråsen på 1970-tallet. Nå har han - som mange andre - blitt en flittig bruker av appen Groundhopper. Et perfekt verktøy for alle som er glad i å se fotball, uansett når - og hvor. Du kan se hvilke kamper som går i nærheten, legge inn hvilke du har sett, følge dine venners aktivitet, laste opp bilder og samle merker for spesielle kamper og milepæler.

Det er også opprettet en helt spesiell LSK-badge i appen, og denne får du i flere valører etter hvor mange kamper du har sjekket inn til i løpet av én sesong. 10 kamper gir bronse, 20 gir sølv, 30 gir gull og samtlige kamper (kun de offisielle teller) gir platinum.

Les også: LSK og Groundhopper med samarbeid

På lista over de som har registrert flest kamper med sitt favorittlag troner Thoresen øverst med 995. En annen LSK-supporter, Jørgen Knutsen, er nummer fire med 870.

- Det har vært masse gleder. Det å se Tom Lund, opprykket i sin tid, seieren mot Ajax på Ullevaal i 1977, det siste seriemesterskapet, den siste cupfinalen... Og den siste kampen der vi vant på Intility. 3-0-seieren mot Vålerenga er i hvert fall inne på topp ti-lista mi. Men det jeg husker best er nok seriegullet i 1976. Jeg husker at vi var nede og måket banen før kamp. Og jeg husker veldig godt jubelscenene etter gullet var sikret. Det var så stort, sier Thoresen - som var ti år den gangen Tom Lund kunne slå hendene i bakken i pur gledesrus etter å ha avgjort det hele i siste runde mot Bryne.

- Det har selvsagt vært noen nedturer også. Jeg husker veldig godt tapet mot Rosenborg i seriefinalen i 1985. Da smakte det ekstra godt at vi slo tilbake og vant serien året etter. Det var stort å vinne i 1989 også. Da vant vi med et ganske svakt lag, men vi hadde en fantastisk manager i David Hay - som var god til å sette sammen et lag. Når du tar seriegull med Buer'n (Tom Buer) og Nysæther'n (Kenneth Nysæther), så er du jo flink, melder Thoresen og ler.

I løpet av de neste månedene kommer Øyvind Thoresen til å runde 1000 registrerte Groundhopper-kamper for sitt kjære LSK.

- Jeg ble utfordret av ungene mine på hvor mange kamper jeg faktisk har vært på. Det er morsomt å se hvor mange steder man faktisk har sett LSK spille.

Les også: Strandli og Solbakken støtter LSK

Han er selvsagt på plass når LSK møter Viking på Åråsen søndag 16. juni.

- Vi har hatt en ganske dårlig start, og mange mener Viking har hatt en fantastisk start. Men vi går jo faktisk forbi Viking på tabellen hvis vi vinner på søndag. Jeg forventer at spillerne viser den samme gnisten som mot Vålerenga. Da skal ikke Viking ha en sjanse. Avstanden opp til bronseplass er like lang som ned til kvalik, så mulighetene for en god sesong er absolutt til stede. Folk er så sulteforet på en opptur nå at interessen kan komme til å eksplodere hvis vi igjen kan kjempe i riktig ende av Eliteserien. Men jeg tar gjerne en kjedelig sesong midt på tabellen også, jeg, sier Øyvind Thoresen.

PS! Den som har flest LSK-innsjekkinger i løpet av sesongen vinner hovedpremien, en matchball signert av hele laget. Om det er flere blir vinneren avgjort ved loddtrekning. Alle med gull-badge er med i trekningen om trøya til Frode Kippe. Av samtlige med minimum sølv-badge trekker vi tre vinnere som får hver sin klubbtrøye, og av samtlige med badge trekker vi 3 vinnere som får to VIP-billetter hver.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Viking!

Annonse fra Obos-ligaen: