Kjøpte «målaksjer»: Strandli og Solbakken støtter LSK

Nå kan du gjøre som Frank Strandli og Ståle Solbakken: Kjøpe målaksjer i LSK - og støtte klubben samtidig som du er med i trekningen av fine premier. De to LSK-heltene fra 1990-tallet donerer ti kroner for hvert eneste mål gamleklubben scorer i serie og cup.

Annonse:

Før 16. mai-runden lanserte vi det nye konseptet der LSK-venner kan vinne fine premier fra klubben og våre samarbeidspartnere - samtidig som man donerer et valgfritt beløp for hvert mål og/eller hvert poeng A-laget tar fra og med 16. mai-kampen mot Mjøndalen og ut sesongen. Samtlige inntekter vil bli øremerket spillerforsterkninger i de to kommende overgangsvinduene.

- Dette er en strålende måte å støtte klubben man er glad i på. Jeg har mye å takke Lillestrøm for. Overgangen fra Brann før 1996-sesongen var fantastisk for min del. Jeg kom til en veldig profesjonell klubb, jeg fikk restartet karrieren min, jeg spilte meg inn på landslaget - og jeg ble senere utenlandsproff både i Panathinaikos og Aalborg. Lillestrøm er rett og slett en fantastisk klubb. Jeg ønsker å bidra med mitt, og oppfordrer andre til å gjøre det samme, sier Frank Strandli.

Ståle Solbakken, som fortsatt følger LSK tett fra sin base i København, har også sagt ja til å kjøpe «målaksjer» i 2019.

- Jeg ser tilbake på tiden i Lillestrøm med stor glede, og det er hyggelig å kunne gi et lite beløp for å støtte klubben. Jeg må alltid innom Åråsen minst en gang hver sesong. Jeg koser meg hver gang jeg svinger bilen inn på stadion. En fantastisk klubb med mye hjerte og sjel, sier Solbakken.

Ønsker du å bli med i målaksje-klubben? Via denne lenken kan du melde deg på - og støtte klubben med et valgfritt beløp for antall scoringer og/eller poeng A-laget tar resten av sesongen. Samtidig blir du med i trekningen av diverse premier fra klubben og våre samarbeidspartnere.

Du blir trukket for beløpet etter hver premietrekning. Den første trekningen skjer etter Vålerenga-kampen 25. mai. Da bidrar du med det valgfrie beløpet på antall mål og poeng i kampene mot Mjøndalen, Odd, Kvik Halden (cup) og Vålerenga. I potten ligger følgende: To VIP-billetter i restaurtanen til Viking-kampen 16. juni, én signert drakt og to lunsjkuponger på Egon Lillestrøm.

Utover i sesongen vil en rekke fine varer og tjenester bli lagt i premiepotten. Vi vil jevnlig oppdatere alle som har målaksjer om hvilke produkter som kommer til etter hvert.

Samtlige inntekter LSK får fra tilhengere som kjøper målaksjer går utelukkende til å forsterke A-stallen i sommerens overgangsvindu - og det påfølgende vintervinduet etter sesongslutt.

Her kan du lese mer om konseptet - og melde deg på!

Annonse fra Obos-ligaen: