LSK og Groundhopper med samarbeid

Vi i LSK er veldig stolte av og takknemlig for all den støtten dere supportere viser laget både hjemme og borte. Derfor lanserer vi nå i samarbeid med appen Groundhopper en konkurranse som belønner dere som følger laget i tykt og tynt.

Annonse:

For å delta i konkurransen, laster du ned Groundhopper-appen og sjekker inn i denne hver gang du er på kamp. Allerede etter ti innsjekkinger får du første lodd i konkurransen!

Les også: LSK-Ordinas vil samle talentarbeidet på Romerike

Groundhopper

Groundhopper er en app for alle som er glad i å se fotball, uansett når - og hvor. Du kan se hvilke kamper som går i nærheten, legge inn hvilke du har sett, følge dine venners aktivitet, laste opp bilder og samle badger for spesielle kamper og milepæler.

Last ned appen her (Google Play) - eller her (iTunes)!

Nå er det opprettet en helt spesiell LSK-badge i appen, og denne får du i flere valører etter hvor mange kamper du har sjekket inn til i løpet av én sesong. 10 kamper gir bronse, 20 gir sølv, 30 gir gull og samtlige kamper (kun de offisielle teller) gir platinum.

Premiene

Den som har flest innsjekkinger i løpet av sesongen vinner hovedpremien, en matchball signert av hele laget! Om det er flere blir vinneren avgjort ved loddtrekning. Alle med gull-badge er med i trekningen om trøya til Frode Kippe. Av samtlige med minimum sølv-badge trekker vi tre vinnere som får hver sin klubbtrøye, og av samtlige med badge trekker vi 3 vinnere som får to VIP-billetter hver. Så det er bare å sette i gang!

Hvordan deltar du?

Det gjør du helt enkelt ved å sjekke inn i appen når du er på kamp. Åpne appen på kampen, og så lenge din telefon har registrert riktig location, vil du bli spurt om du ønsker å sjekke inn. Det holder ikke å legge til kampen i ettertid, du må være der når det skjer. Har du Groundhopper-appen fra før, vil også tidligere innsjekkinger denne sesongen telle i sammendraget. Det ligger egen liste i appen som viser rankingen til enhver tid.

Vinnerne vil trekkes etter sesongens siste kamp, og vil få direkte beskjed.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Annonse fra Obos-ligaen: