Mathew forlenger - vil hjelpe LSK tilbake

1. august kunne han ha gått til flere utenlandske klubber som Bosman-spiller - og tjent mye mer penger. Men i dag forlenget Ifeanyi Mathew (23) kontrakten med LSK til å gjelde ut 2020-sesongen.

Annonse:

Dagen etter borteseieren mot Grorud kom han innom kontoret til sportssjef Simon Mesfin og skrev under på avtalen som gjør ham til LSK-spiller også etter 1. august.

- Det at Mathew blir her hele sesongen er den beste forsterkningen vi kunne ha fått, sier en godt fornøyd Simon Mesfin.

Les også: Seier i seriepremieren

- Jeg hadde flere tilbud fra utlandet, men jeg har lyst til å være her for å hjelpe Lillestrøm tilbake til Eliteserien. Supporterne fortjener at vi rykker rett opp igjen. Jeg tror det blir en morsom sesong, og gleder meg stort allerede til tirsdagens kamp mot HamKam, sier Ifeanyi Mathew.

Han har også fått med seg det store #sofakamprekord-engasjementet foran møtet med laget fra Hamar. Vi har nå passert over 2500 solgte billetter - fra privatpersoner og bedrifter som har vippset 50 kroner til 1917 selv om de må se kampen på TV hjemme i sofaen.

Les også: Ultras Felt C kjøpte 200 billetter

Nigerianeren som kom til LSK sommeren 2016 runder snart 100 kamper for klubben. 2017 og 2018 spilte han samtlige minutter i både cup- og seriespill.

- Vi setter stor pris på at Mathew velger å bli i LSK ut sesongen. Han kunne ha tjent adskillig mer penger i flere utenlandske klubber, men viser med dette at han trives her - og virkelig bryr seg om Lillestrøm, sier Simon Mesfin.

Annonse fra Eliteserien: