#SofakampRekord: Ikke alle rekorder kan settes - denne kan

Coronasituasjonen gjør at det bare er noen få som kan se kampen fra Åråsen. Klarer vi likevel å sørge for årets største publikumstall i OBOS-ligaen - fra sofaen - i det som egentlig skulle bli en publikumsfest på stadion hjemme mot HamKam tirsdag 7. juli?

Annonse:

Alle som kjøper billett er med i trekningen av 2 VIP billetter som inkluderer mat og storskjerm i VIP-lokalene på kampdag den 07.07. I tillegg vil en av de som vippser bli trukket ut til å få trivelig besøk i sin egen TV-stue: Arnór Smárason, som dessverre er skadet, tar med seg produkter fra LSK-Shop og heier lagkameratene fram i sofaen sammen med en av de som har kjøpt billett til 50 kroner. Forhåpentligvis blir det noen fine jubelscener som vi håper vi kan få lov til å filme.

La oss vise alle at vi er de beste supporterne både på stadion og på sofaen. Bli med på å sette #sofakamprekord. For å kjøpe din sofabillett vippser du 50,- eller et selvalgt beløp til 1917. Kontonummer 1204.04.58288 kan også benyttes.

Flere samarbeidspartnere har allerede kjøpt flere billetter til årets første seriekamp på Åråsen. En billett koster 50 kroner. Kan vi klare 5000 sofabilletter? Eller 7000-8000? 10 000 går neppe, men det er lov å drømme. La oss vise alle at vi er de beste supporterne både på stadion og fra sofaen. Bli med på å sette publikumsrekord i OBOS-ligaen i 2020-sesongen.

Annonse fra Eliteserien: