Seier i seriepremieren

(Grorud 0 - 1 Lillestrøm) Fredrik Krogstad møtte flere av sine beste venner i seriepremieren. Oslo-gutten var stor og senket Grorud.

Serieåpningen ble langt fra enkel borte mot Grorud, men med flere kompiser på motstanderlaget kjempet Krogstad inn en scoring etter 65 minutter. Den ble avgjørende og LSK kunne dra hjem til Åråsen med tre poeng i sekken.

Det kunne fort ha blitt flere mål i kampen, både for og i mot Sportsklubben. Thomas Lehne Olsen kunne få minutter før Krogstad sin scoring selv satt ballen i nettet. På corner fikk kapteinen dunket til med panna og headet ballen mot mål, men metallet sto i veien for Lillestrøms nummer ti.

Forsvarsfireren gjorde samtidig jobben bakover på banen. Marius Amundsen gjorde comeback for LSK fra start og dannet et nytt stopper-par med Tobias Salquist i årets første tellende kamp. Sammen med en verbalt aktiv og trygg Mads Hedenstad Christiansen i buret holdt Lillestrøm Sportsklubb rent bur.

Etter kampen var det stor stemning inne i den lille bortegarderoben på Grorud Arctic Match. Bilder det forhåpentlig vis blir flere av i årets sesong.