Markedsfredag: Luxconsult ny sølvpartner - Døvigen og Cloudberries forlenger

Luxconsult AS ble etablert i 2022, har kontorer sentralt i Lillestrøm og er et raskt voksende selskap med en av Europas største belysningsprodusenter i ryggen. Nå blir selskapet som ledes av Robin Sylliaas (til venstre) og Freddie Moen ny sølvpartner i LSK!

Annonse:

- Vi ser virkelig fram til å bli en del av LSKs store og spennende sponsornettverk. Vi holder til bak LSK-veggen i Voldgata i Lillestrøm, er opptatt av lokal tilhørighet - og gleder oss til å bli bedre kjent med klubben og de andre partnerne, sier Moen og Syllias.

Luxconsult AS ble etablert i 2022 og er et raskt voksende selskap ledet av personer med lang erfaring fra lysbransjen, og har allerede fått på plass store avtaler med blant andre Rema 1000. Med stort fokus på energieffektive produkter og bærekraftige løsninger, og med en av de største belysningsprodusentene i Europa i ryggen, skreddersyr Luxconsult belysningsløsninger etter bedriftenes behov og ønsker.

- Vi er veldig opptatt av å ha en god relasjon til alle vi gjør business med, og liker å bruke betegnelsen «partnere» fremfor «kunder». God oppfølging, service og tett dialog er alfa og omega for oss, forteller Robin Sylliaas.

- Og for meg som mangeårig LSK-supporter fra Leirsund blir det ekstra gøy å bli en del av Lillestrøms sponsornettverk, sier Freddie Moen.

- Vi er veldig glad for å få Luxconsult med i sponsornettverket vårt. Vi har pratet sammen en stund, og går nå inn som sølvpartner i to år, sier salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela i LSK.

Les også: Åkrene Mek svikter aldri

Det skjer mye på markedssiden i klubben for tida, og nå har også Døvigen og Cloudberries signert på nye avtaler. Begge bedriftene har kommet inn som friske pust i sponsornettverket de siste årene.

Døvigen har til og med flyttet ut fra Oslo og inn i nye lokaler på Berger ved Skedsmokorset. Her kan du sjekke ut Døvigens nettside!

NY AVTALE: Døvigens Frank Dyrkolbotn og LSKs Jørgen Heen Enger er glade for å fortsette samarbeidet.
NY AVTALE: Døvigens Frank Dyrkolbotn og LSKs Jørgen Heen Enger er glade for å fortsette samarbeidet.

- Døvigen AS har holdt på helt siden 1949, og leverer alt av forbruksmateriell til små og store bedrifter. Det være seg kontor/data-rekvisita, emballasje til logistikk og mat, profil og trykksaker samt tørk og renhold/hygiene-produkter. Vi er rett og slett en totalleverandør. Service står høyt for oss og vi ønsker å være blant de beste i klassen med gode priser, raske leveringer samt at ditt firma har sin egen personlige kundekontakt, sier Key Account Manager Frank Dyrkolbotn i Døvigen.

Og fortsetter:

- Jeg har vokst opp i Rælingen og har alltid vært LSK-supporter, og er selvsagt glad for at vi har flyttet fra Oslo-gryta og inn i nye lokaler på Berger/Skedsmokorset. Vi har mange kunder på Romerike fra før og jobber for å få inn enda flere. Det er fint for oss å ha tilholdssted i et så stort vekstområde.

- Hvilke muligheter ser dere i samarbeidet med LSK?

- Fortsette den gode relasjonsbyggingen i LSK-nettverket og være med på mange bra og morsomme aktiviteter med de fine folkene fra de andre partnerne! Vi har et fint tilsig av nye kunder fra poolen og er ekstremt takknemlige for det. Vi har også benyttet oss av mange av tjenestene de andre partnerne kan tilby oss og flere avtaler og kjøp er inngått, svarer Dyrkolbotn.

Cloudberries AS med gründer og administrerende direktør Øyvind Thoresen, en sentral skikkelse i LSK-miljøet både som supporter og med en rekke tillitsverv i klubben, har også signert på ny sponsoravtale.

NY AVTALE: Cloudberries-duoen Øyvind Thoresen (til venstre) og Jan Gulbrandsen (til høyre) er både stolte sponsorer og supportere!
NY AVTALE: Cloudberries-duoen Øyvind Thoresen (til venstre) og Jan Gulbrandsen (til høyre) er både stolte sponsorer og supportere!

- Cloudberries er et IT-konsulentselskap som leverer IT-eksperter til kunder i Oslo, Drammen/Tønsberg-området og ikke minst Romerike. Cloudberries har i dag over 115 ansatte som alle er eksperter på sitt område (Business Intelligence, Java-utvikling, Net-utvikling, prosjektledelse og testfaget). Cloudberries er engasjert i LSK på grunn av klubbens nettverk innenfor det lokale næringslivet på Romerike, men det skal heller ikke stikkes under en stol at flere i ledelsen er ihuga LSK-supportere fra barnsben av. Så noe idealisme er det bak engasjementet, sier Thoresen.

- Hvilke muligheter ser du for deg i samarbeidet?

- Cloudberries ser muligheter i å markedsføre seg og etablere seg som en ledende og sentral aktør innen IT på Romerike. Vi ønsker både nye kunder og konsulenter som er knyttet til Romerike, og her er jo LSK en helt klar fellesnevner.

Her kan du bli bedre kjent med Cloudberries!

Annonse fra Eliteserien: