Åkrene Mek svikter aldri: Runder et kvart århundre på LSK-shortsen!

1999-sesongen var den første med Åkrene Mek på LSK-shortsen. Nå er det klart at 2023-sesongen blir den 25. på rad! Vi tok en tur ut til Åkrene-sjef Per Mathisen for å takke for den enorme tilliten.

Annonse:

Når årets sesong starter med søndagens cupkamp borte mot Sogndal har dermed stålbedriften vært draktsponsor i et kvart århundre antall sesonger.

DEBUT-SESONGEN: Heidar Helguson scoret mange mål for LSK i 1999 - som her mot Vålerenga - med Åkrene Mek på shortsen.
DEBUT-SESONGEN: Heidar Helguson scoret mange mål for LSK i 1999 - som her mot Vålerenga - med Åkrene Mek på shortsen.

Mathisen tok oss med i produksjonshallen på Tuen der Åkrene Mek akkurat nå blant annet produserer stålkonstruksjonene på den nye tribunen på Briskeby og Drammen sykehus. Der fikk han en innrammet LSK-drakt av daglig leder Robert Lauritsen.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

- Vi har enormt mye å takke Per og Åkrene Mek for. En helt fantastisk sponsor og samarbeidspartner som aldri svikter, sier Lauritsen.

- Det begynner å nærme seg et kvart århundre, og vi kan jo ikke gi fra oss den plassen. Er det noen logoer som passer på LSK-drakta, så må det jo være Åkrene sin, sier Mathisen.

- Per har også hjulpet oss med mange spillere opp gjennom årene, i tillegg til at Åkrene har vært sponsor, påpeker Lauritsen.

Mathisen - som også har vært styreleder i LSK i en årrekke - er glad for å bidra for klubben i sitt hjerte, og ser lyst på årets Eliteserie-sesong som starter hjemme mot Strømsgodset andre påskedag.

- Jeg har veldig troen. Får vi en god start i år som i fjor, så tror jeg laget står bedre rustet til å holde hele sesongen i år, sier Mathisen.

Se video-intervju med Per Mathisen og Robert Lauritsen:


o

Annonse fra Eliteserien: