Døvigen AS ny LSK-partner

De holder til på Fyrstikktorget i Oslo, og har utsikt over Intility Arena. I dag signerte Døvigen AS - fornuftig nok - under på en partneravtale med LSK. Vi ønsker daglig leder Sindre Døvigen og hans team velkommen!

Annonse:

Selskapet - som blant annet leverer alt innen kontormateriell, datarekvisita, papir, emballasje, profilartikler, desinfeksjon og smittevernutstyr - tar sats og blir med som sølvklubb-sponsor i LSK i 2021.

- Vi har tro på at vi kan bidra godt i sponsorpoolen til Lillestrøm, og har en forhåpning om at vi skal få et positivt utbytte av partnerskapet. Vi ser fram til samarbeidet i 2021, og forhåpentligvis i flere år fremover, sier Sindre Døvigen.

Her kan du bli bedre kjent med Døvigen AS og bestille deres produkter!

Fra kontorene på Fyrstikktorget på Etterstad i Oslo har selskapet med 14 ansatte utsikt over Vålerengas kunstgressarena, men det er første gang Døvigen AS blir involvert på sponsorsiden i en idrettsklubb på et slikt nivå som dette.

- Det at vi går inn i LSK kan vel skape hygge hos noen og noe irritasjon hos andre, sier Døvigen med et smil.

- Vi har ikke vært med i nettverk tidligere, så dette er den første avtalen vi lager i et slikt omfang med en idrettsklubb. Det er flere i firmaet vårt som bor på Romerike, og vi har mange kunder i området. Romerike er strategisk viktig for oss, og vi ønsker å være synlige i vårt nærområde. Dessuten håper vi selvsagt på gode sportslige resultater i 2021, tillegger han.

Døvigen AS har vært lenge i bransjen, og har hatt en svært god vekst den siste tiden.

- Vi er en grossist som ble etablert i 1949, så vi har vært på banen i noen år. Vi leverer alt av emballasje og forbruksmateriell til bedriftsmarkedet. Vi har også en del offentlige kunder. Vi er 14 ansatte, og har lager og kontor på Etterstad. Vi distribuerer varene våre over hele landet. Vi har over 30 000 artikler og over 15 00 kjøpene kunder, og er store innenfor helsesektoren, distribusjon, horeca (hotell, restaurant, catering) og detaljhandel, forteller Sindre Døvigen.

Tidligere håndballspiller i Rælingen, Frank Dyrkolbotn, jobber som Key Account Manager i Døvigen og gleder seg til å følge opp sponsoratet. LSK-nettverket er et av Fotball-Norges mest velfungerende og består av rundt 160 bedrifter som seg i mellom gjør mye god business.

- LSK har alltid vært fotballklubben min, så det blir gøy å være med i denne sponsorpoolen - både profesjonelt og sosialt. Og ikke minst blir det gøy å følge Fugla i Eliteserien igjen, sier Dyrkolbotn.

Les også: Investere i bedriftens vekst? Bli LSK-partner!

Annonse fra Eliteserien: