Markedsfredag: Åkrene Mek og Døvigen med nye avtaler!

En superveteran og en som nylig har flyttet til Romerike er med videre: Åkrene Mek tar fatt på sin sesong nummer 26 på rad som draktsponsor - Døvigen er klar for den fjerde strake sesongen som sølvpartner.

Annonse:

Helt siden 1999-sesongen har den lokale stålprodusenten med Per Mathisen i spissen vært på LSK-shortsen. Slik blir det også i 2024.

- Jeg føler vel at vi har førsteretten på den plasseringa, og vi er veldig godt førnøyde med at vi er enige om en ny avtale. Vi ønsker å støtte opp om klubben og har tro på laget. Jeg har hørt veldig mye bra om den nye treneren og apparatet rundt, og vi tror på en spennende sesong. Jeg håper vi får se et offensivt lag med ordentlig trøkk i, sier Åkrene Mek-sjef Per Mathisen.

 

I ÅR SOM I FJOR OG ÅRENE FØR: Helt siden forrige årtusen har Åkrene Mek prydet LSK-shortsen. Foto: Annika Byrde / NTB
I ÅR SOM I FJOR OG ÅRENE FØR: Helt siden forrige årtusen har Åkrene Mek prydet LSK-shortsen. Foto: Annika Byrde / NTB

I fjor rundet bedriften et kvart århundre på LSK-shortsen, og den lojale sponsoren er på mange måter blitt synonymt med LSK gjennom alle disse årene.

Les også: En mann å ståle på

Mathisen legger ikke skjul på at de ansatte også setter pris på samarbeidet med Lillestrøm Sportsklubb.

- LSK har en spesiell plass i hjertet hos mange av oss i Åkrene Mek. Jeg føler også at det er viktig å støtte opp om flaggskipet i vårt nærområde. For vår del har det skapt mange positive synergier. Vi har fått masse bra profilering som har bidratt til salg og økte inntekter, og vi har blitt kjent med mange andre LSK-partnere som vi også har gjort business med. Når det er tøffere tider har jeg forståelse for at noen bedrifter og samarbeidspartnere i enkelte tilfeller må prioritere annerledes, men vi har en forholdsvis sterk ryggrad som vi har bygd opp gjennom mange år sier Mathisen.

At årets Åråsen-sesong vil gå uten det tradisjonsrike derbyet mot Vålerenga blir spesielt for mannen som har vært fast tilskuer siden 1970-tallet.

- Det er jo litt synd at vi ikke kan ta seks poeng mot Vålerenga - slik vi gjorde i fjor - men det kan bli et artig lokaloppgjør mot KFUM, sier Per Mathisen.

Her kan du sjekke ut nettsiden til Åkrene Mek!

NYE LOKALER: Døvigen AS stortrives med å ha flyttet til Skedsmokorset.
NYE LOKALER: Døvigen AS stortrives med å ha flyttet til Skedsmokorset.

En annen partner som har signert på ny avtale er Døvigen AS. Selskapet - som tidligere holdt til i Vålerengas nabolag - flyttet i mai i fjor inn i splitter nye lokaler på Berger på Skedsmokorset og ønsker enda større fokus på sitt nye nærområde.

Les også: Bli Døvigen-kunde - støtt LSK

Døvigen er en ledende lokal grossist på Romerike med et bredt sortiment innen:

  • Emballasje & forbruksmateriell
  • Papir og media
  • Kontor og datarekvisita
  • Profilartikler
  • Butikkemballasje og rekvisita

- Det har vært et bra samarbeid som vi er godt fornøyde med, og vi gleder oss til fortsettelsen. Flere og flere av LSK-partnerne handler av oss, og vi kjøper mange varer og tjenester av de andre partnerne. Akkurat slik intensjonen var da vi bestemte oss for å bli en del av sponsornettverket, sier Sindre Døvigen, sjef i selskapet med samme navn.

- Hvordan har det vært for dere å flytte til Romerike?

OPPGRADERING: Døvigen opererer langt mer effektivt etter å ha flyttet inn i disse lokalene.
OPPGRADERING: Døvigen opererer langt mer effektivt etter å ha flyttet inn i disse lokalene.

- Det har vært veldig bra. Rent operativt er det mye mer effektivt her i nye og freshe lokaler. Det er veldig mange spennende bedrifter i dette området, og det skal vi bli enda bedre til å utnytte. Vi leverer konkurransedyktige priser og ønsker å bli den foretrukne leverandør for flest mulig på Romerike og for alle i Fuglafamilien, sier Døvigen.

Key Account Manager Frank Dyrkolbotn trives godt med å jobbe i LSK-nettverket.

- Det har vært en stor glede å bli kjent med alle de hyggelige menneskene i klubben og i sponsornettverket. Vi ser fram til en spennende sesong - både på og utenfor banen, sier Dyrkolbotn.

Her kan du bli bedre kjent med produktene til Døvigen!

Annonse fra Eliteserien: