LSK Unified feiret 20 år - møtt med gavedryss

På lørdag var det storslått markering av at LSK Unified har rundet 20 år. En stolt leder, Stig Martin Sandvik (bildet), mottok en rekke gaver - deriblant 74 000 kroner som kommer godt med i klubbkassa.

Annonse:
- En svært minnerik kveld, og alle jeg har snakket med er super-happy. På vegne av LSK Unified vil jeg takke for alle gavene vi fikk. Jeg er stolt og føler meg priviligert, sier Stig Martin Sandvik.
 
 
Mtapas sponset nydelig mat til gjestene, Fugla All Stars sang kjente og kjære LSK-slagere, det ble holdt taler - og det ble i det hele tatt en svært hyggelig markering i VIP-restauranten på Åråsen.
 
DNB, Lions Club Lillestrøm, Skedsmo kommune, Kanari-Fansen, Høilund Regnskap, Høilund Revisjon, Åkrene Mek, Anne og Petter Sandvik og Morten Stokstad ga penger til jubilanten. Dessuten ble det gitt fine gaver fra Lillestrøm Sportsklubb, LSK Kvinner, Akershus Idrettskrets og NFF Akerhus. LSK Kvinner kom med champagne og en signert drakt som skal legges ut på auksjon, og i år som i fjor vil det bli auksjonert bort en signert Simen Rafn-drakt etter siste seriekamp.
 
Stig Martin Sandvik fikk også en personlig gave på 1250 kroner fra Unified-spillerne - som skal benyttes på Tottenham-drakt.
 
LSK Unified er et fotballag for funskjonssvake og funksjonsfriske av begge kjønn. Hensikten er å tilrettelegge for fotball der deltagelse på ordinære fotballag ikke er mulig. På Unified-laget kan alle som liker å spille fotball delta, uavhengig av fotballferdigheter, alder og kjønn.
 
 
Annonse fra Eliteserien: