Gjerdrum

LSK spiller veldedighetskamp i Gjerdrum

Lillestrøm Sportsklubb har i dag meddelt Gjerdrum Idrettslag at vi ønsker å spille en veldedighetskamp på Gjerdrum Stadion i løpet av 2021.

Annonse:

Daglig leder i GIL Fotball, Rune Kraft Johnsen, er glad for initiativet - og ser fram til å få Romerikes representant i Eliteserien på besøk i løpet av året.

- Dette tror vi kan bli et fint og samlende arrangement. Vi ser fram til å få besøk av LSKs A-lag når verden er noe mer i vater, sier Gjerdrum-leder Rune Kraft Johnsen.

Les også: - Bjørn-Ivar elsket Lillestrøm

På grunn av Covid-19-situasjonen er det foreløpig vanskelig å tidfeste når veldedighetskampen blir spilt og hvem som blir motstander, men planen er å gjennomføre arrangementet når det er mulig å ha tilskuere på Gjerdrum Stadion. Inntektene fra kampen vil gå til Gjerdrum Idrettslag og de berørte etter skredet på Ask.

- Det forferdelige skredet i Gjerdrum har gjort et sterkt inntrykk på oss alle. Vi håper vi kan få til et fint arrangement som kan bli en hyggelig og positiv opplevelse for innbyggerne i Gjerdrum, og som samtidig kan sørge for litt inntekter til en hardt prøvet bygd, sier LSK-trenerne Geir Bakke og Petter Myhre.

Les også: Kanari-Fansen med innsamlingsaksjon

Annonse fra Eliteserien: