Gjerdrum-ulykken: Kanari-Fansen med innsamlingsaksjon

Jordskred-ulykken på Gjerdrum natt til i dag fikk Kanari-Fansen til å mobilisere raskt i løpet av formiddagstimene. Gode supporterkrefter startet en stor innsamlingsaksjon for de berørte.

Annonse:

- Da vi våknet i dag morges til de tragiske nyhetene om at nærmiljøet vårt var rammet av en katastrofe, bestemte vi oss umiddelbart for å forsøke å stille opp. Dermed sendte vi ut meldinger i SoMe om at folk kunne komme innom med kurante klær og leker til LSK Shop Outlet. Så samlet vi oss der og planen var å donere varer fra butikken også. Vi ble så kontaktet av en representant fra Gjerdrum kommune som sa at de evakuerte kunne ha behov for det meste, men at det selvsagt tar tid å få oversikt. Da kjøpte vi inn partier med hygieneprodukter og leverte det sammen med leker og noe klær. Siden har det eksplodert utover dagen og Fuglafamilien har donert enorme mengder! Så mye at vi måtte flytte koordineringen ut av shoppen og Lillestrøm Torv har heldigvis lånt oss et ekstra lokale til dette. Lokalmiljøet vårt betyr alt og vi beredt til å stille med mannskap og donasjoner så lenge Gjerdrum kommune melder om behov, sier Joacim Møller, styremedlem i Kanari-Fansen.

Flere personer er skadet og en rekke personer er blitt hjemløse etter den ufattelige tragedien i Gjerdrum. Våre tanker går til de berørte og pårørende.

Annonse fra Eliteserien: