LSK med landslagsdebutanter - på og utenfor banen

På mandag reiser Lars Ranger (19) på sitt første landslagsoppdrag for Norge. Med på U20-landslaget er også en annen debutant fra LSK: Assisterende sportskoordinator Ole Vidnes (21).

Annonse:

- Det er veldig gøy. Det er noe jeg har hatt et mål om lenge, og det er veldig morsomt at det endelig skjer. Vi drar til La Manga på mandag, og skal spille landskamp mot Frankrike, i tillegg til en internkamp mot U21 og forhåpentligvis gode treninger, sier Lars Ranger.

Les også: Tapte semifinalen: - Det røde kortet preget oss

Det blir en stor norsk delegasjon som reiser til den spanske øskysten førstkommende mandag med både U18-, U20- og U21-landslaget på tur samtidig. LSKs ferskeste landslagsspiller reiser ikke «alene»: Erik Tobias Sandberg og Mads Hedenstad Christiansen er tatt ut på U18-landslaget. Assisterende sportskoordinator Ole Vidnes er også kalt inn som tiltaksleder for U20-landslaget.

- Det er smigrende. Utrolig artig å bli spurt. Det er et rutinert støtteapparat med trener Pål Arne Johansen i spissen, så dette ser jeg frem til, sier Vidnes.

Lars Ranger skrev sin første proffkontrakt i LSK i februar, og ble en del av A-lagstroppen før seriestart. Men året har dessverre blitt preget av skadeproblemer.

- Jeg hadde min beste sesongstart noensinne i vinter. Jeg synes jeg spilte veldig bra før skadene kom. Det startet med en overtråkk, så ble det hamstring-strekk på begge sider som gjorde at jeg var ute i nesten et halvt år. Det har gått sakte fremover, men ikke like fort som jeg hadde håpet. Men det er i hvert fall morsomt å avslutte sesongen med U20-landslaget, sier Gjerdrum-gutten.

Les også: LSK-spillerne sponser supporterbuss til Drammen

Se LSK Live med Ranger, Simon Mesfin, Fredrik Krogstad og Frode Kippe her:


Annonse fra Eliteserien: