LSK-spillerne sponser supporterbuss til Drammen

Frode Kippe og spillergruppa i LSK spytter inn 7000 kroner for å sponse en supporterbuss til Drammen søndag for Joacim Møller og Kanari-Fansen. Det samme gjør styreleder Morten Kokkim og advokatfirmaet Halvorsen & Co.

Annonse:

- Det er bra gjort. Spillerne har gjort det før, og de setter pris på stemninga vi skaper. Det er helt supert at de ønsker å gi noe tilbake sammen med Morten Kokkim og advokatfirmaet Halvorsen & Co, sier fungerende talsmann og turansvarlig Joacim Møller i Kanari-Fansen.

Her kan du kjøpe billett til Strømsgodset - Lillestrøm (K-feltet)!

Supporterne lagde en fantastisk stemning under semifinalen mot Strømsgodset forrige onsdag. Dessverre ble kampen en skuffelse - med 3-0-seier til hjemmelaget.

Søndag venter en særdeles viktig seriekamp på Marienlyst Stadion. Kippe kan ikke få fullrost supporterne nok.

- Selv om det har vært en skuffende sesong sportslig sett, har fansen igjen vært fantastiske. Vi er utrolig glad for støtten vi får. Hele spillergruppa er glad for å betale litt tilbake i form av en buss til Drammen på søndag, sier Frode Kippe.

De tre bussene har avgang fra Lillestrøm bussterminal klokka 16.00 på søndag. Her kan du melde deg på turen som nå vil være gratis.

- Nå står vi virkelig samlet for å støtte laget resten av sesongen. Det blir et rotterace. Jeg er evig optimist, og tror det holder med tre poeng til for at vi skal klare oss. Det beste hadde vært og tatt de poengene i Drammen på søndag, sier Joacim Møller.

Annonse fra Eliteserien: