Lehne ønsker å skyte LSK til Eliteserie-spill i 2021

For tre uker siden forlenget Thomas Lehne Olsen (28) sin avtale med LSK ut 2022. Toppscoreren er motivert til å bidra det han kan for at det blir Eliteserie-spill i 2021.

Annonse:

- Jeg har lyst til å være med på å hjelpe klubben opp igjen. Jeg har blitt veldig glad i klubben de to årene jeg har vært her, og vi trives godt både jeg og familen. Det var ikke så mye tvil, sier mannen som har vært LSKs toppscorer de to siste sesongene.

Les også: Lehne Olsen forlenger: - Skal være med på å gjenreise LSK

LSK-troppen har knapt trent i to uker, men viser likevelt høyt trykk og engasjement på trening. Lehne Olsen føler januar-kroppen er bra.

- Kroppen føles så bra som den kan bli i januar. Det er ikke lenge siden vi avsuttet sesongen, så man kommer seg fort opp i form. Vi er i ganske god form nå til å være midt i januar.

Det er bare ni dager igjen til LSK skal spille sin første kamp. Der møter de Frode Kippe, og flere andre som toppspillerutvikleren har spilt med i løpet av karrieren. 

- Blir sikkert litt rart, både etter serieavsluttningen, og at det er mot Frode. Det blir spesielt. Jeg håper det blir en morsom greie, så får vi hedre Frode en siste gang.

Her kan du kjøpe billetter til Frode Kippe testimonial den 25.januar klokka 15:00 i LSK-Hallen.

Han ser frem til sesongen hvor han ønsker at LSK skal kjempe i toppen, ende opp med opprykk, og Eliteseriespill neste år.

- Jeg gleder meg, er veldig motivert til å gjøre det jeg kan for at Lillestrøm skal spille i Eliteserien i 2021, avslutter han.

Her kan du sikre deg sesongkort for 2020!

Her kan du se video-intervjuet med den toppmotiverte spissen:


Annonse fra Obos-ligaen: