Lehne forlenger: - Skal være med på å gjenreise LSK

To dager etter julaften valgte en meget sentral brikke å vise sin lojalitet til LSK: Thomas Lehne Olsen (28) har skrevet under på en ny avtale som strekker seg ut 2022-sesongen.

Annonse:

Toppscoreren er særdeles revansjelysten etter det bitre og dramatiske nedrykket fra Eliteserien.

- Det er det tyngste jeg har vært med på i min fotballkarriere. Men det er ikke noe jeg skal ha på meg: Å rykke ned uten å hjelpe klubben opp igjen. Det der skal ikke være det siste jeg gjør i Lillestrøm, sier en innbitt Thomas Lehne Olsen.

- Jeg har blitt veldig glad i klubben, trives utrolig godt - og har lyst til å vise at jeg virkelig har lyst til å være med på dette. Jeg skal være med på å gjenreise LSK, tillegger han.

Les også: Gulbrandsen og Linnes vil hjelpe LSK-talentene

Sportssjef Simon Mesfin er svært glad for at spissen forlenger den eksisterende avtalen med ett år, bare et par uker etter nedrykket til OBOS-ligaen.

- Vi er strålende fornøyd med at toppscoreren vår ønsker å skrive en ny treårskontrakt. Han viser en sterk motivasjon for å gjenreise LSK og at vi skal gjøre oppholdet i OBOS-ligaen kortest mulig. Et sterkt signal til lagkamerater, klubben og omgivelsene, sier Mesfin.

Selv om avslutningen på sesongen ble brutal, og det har tatt tid å fordøye skuffelsen, så er det en revansjelysten og offensiv Thomas Lehne Olsen som gleder seg til sesongforberedelsene i 2020.

- Du sitter med en tom følelse de første dagene. Men jeg fikk meg en uke borte med familien i etterkant, og det gjorde godt. Vi får ikke gjort noe med det som har vært. Nå får vi bare bruke revansjelysten som en motivasjon til å bygge opp Lillestrøm igjen. Det er store muligheter for at vi kommer til å vinne mange kamper og være i toppen i 2020. Vi må snu dette til noe positivt, og slik tror jeg alle spillerne tenker. Jeg er toppmotivert, sier Thomas Lehne Olsen.

Les også: Slik skal LSK gjenreises

Annonse fra Eliteserien: