Gulbrandsen og Linnes vil hjelpe LSK-talentene

Tyrkia-proffene Fredrik Gulbrandsen (27) og Martin Linnes (28) melder seg til tjeneste, og ønsker å bidra til at unge talenter på LSK-Akademiet tar nye steg i 2020.

Annonse:

Lillestrøm-gutten Gulbrandsen har sterke følelser for klubben, og gikk selv gradene i LSKs utviklingsavdeling. Nå har han fått med seg kompisen Martin Linnes, Galatasaray-proff fra Sander en drøy halvtimes biltur unna Lillestrøm, og sammen kommer de til å engasjere seg for at unge LSK-spillere får inspirasjon og veiledning det kommende året.

Begge kommer til å lede treningsøkter med noen av de yngre lagene i klubben når de er hjemme i Norge, og de vil også dele av sine erfaringer overfor våre mange ambisiøse spillere på akademiet.

- Jeg tenkte at det kunne være en fin greie å gjøre for klubben og de unge fremadstormende i LSK. Da jeg selv var ung husker jeg godt hvor interessant det var å høre på eldre spillere som hadde vært utenlands og spilt både med og mot store stjerner. Det ga meg mye god motivasjon. For meg som Lillestrøm-gutt er det ekstra stas hvis vi kan bidra litt til at de unge i LSK kan få litt ekstra motivasjon og læring til å ta steget opp på A-laget. Forhåpentligvis kan vi hvert fall få til noe i sommer når vi er hjemme på ferie, sier Fredrik Gulbrandsen.

Han tok det dramatiske nedrykket etter kvalifiseringskampene mot Start tungt, men mener likevel at fremtiden bør være lys for Lillestrøm.

- LSK er en klubb som hører til i Eliteserien, og helst i toppen. Og jeg syns det er utrolig flott at klubben legger ned mye penger og innsats til å få frem unge spillere. Som alle andre som er glade i klubben, så synes jeg det var utrolig trist med nedrykket, men jeg tenker at det også kan slå positivt ut. Man får startet litt på nytt. Nå får man gjort en ordentlig evaluering av hva som har vært galt de siste årene - og endre på det. Jeg har troen på at Fugla snart er tilbake i toppen av norsk fotball, sier Fredrik Gulbrandsen, som også har et sterkt ønske om å avslutte karrieren i moderklubben.

Lillestrøm Sportsklubb takker Gulbrandsen og Linnes for det stålende initiativet, og gleder oss til å se dem på treningsfeltet i 2020! Utviklingssjef Toni Ordinas setter stor pris på at to spillere med bakgrunn fra store utenlandske klubber og landslaget ønsker å engasjere seg for å styrke talentarbeidet i LSK.

Les også: Slik skal LSK gjenreises

Annonse fra Eliteserien: