Lars Ranger forlenger med LSK

Den lokale høyrebacken, Lars Ranger (20), forlenger kontrakten sin med ytterligere to år. Den nye avtalen strekker seg ut 2022.

Annonse:

Tirsdag formiddag signerte Lars Ranger en ny kontrakt med LSK. Gjerdrum-gutten ser seg godt fornøyd med å ha signert ny kontrakt.

- Jeg er veldig fornøyd med å signere tre nye år med LSK. Det viser at klubben vil satse på meg og bruke meg, sier Lars Ranger, som signerte sin første proffkontrakt med LSK i 2018.

Her kan du sikre deg sesongkort for 2020!

Fjoråret tilbrakte han på utlån hos Ull/Kisa, noe som var ekstremt lærerikt for høyrebacken. Der spilte han 19 kamper og avsluttet sesongen med et praktfullt mål. 

- Det gikk veldig bra, fikk mye spilletid. Tar med meg mange erfaringer ved å spille på et førstelag og øverste nivå. Jeg har blitt mer voksen og bedre ballspiller. 

- Hva er målet for sesongen? 

- Målet er å rykke opp. Personlig er å spille mest mulig, sier han bestemt.

Sportssjef, Simon Mesfin, er fornøyd med å få med 1999-modellen videre.

- At vi re-signerer Lars Ranger er et ledd i utviklingsplanen som vi la for han for en god stund siden. Det er klart det kom en fartsdump i sommer, da Bodø/Glimt var interessert i Lars, og han ønsket å utforske det. Vi er vel begge parter veldig glad for at det ikke endte sånn, og at han heller nå har signert en ny tre-årskontrakt. Lars er en del av ungdomssatsningen som LSK nå virkelig skal få frem. Han er en del av de 9 spillerne som har kommet fra akademiet, 9 av 22 spillere i A-troppen. Vi kommer til å se noen av dem spille i år, også er det flere av de som kommer til å spille i årene fremover. Vi er veldig glad for å ha fått Lars med de neste tre årene, sier Mesfin.

 

Annonse fra Eliteserien: