Knudsen tror på et positivt 2020

Mandag klokken 10:30 starter pre-season for A-laget. Vi tok en litt lengre prat med Magnus Knudsen for å høre hva unggutten tenker om den kommende sesongen.

Annonse:

Etter rundt tre ukers pause starter Magnus Knudsen og resten av A-lagstroppen oppkjøringen til den kommende sesongen. Geir Bakkes første trening starter klokken 10:30 i LSK-Hallen og vil være åpen for presse og publikum. Knudsen gleder seg til å komme i gang.

- Det blir både spennende og godt. Jeg får se hva slags grunnlag jeg har satt i desember. Har trent ganske mye for meg selv, så det blir moro å se hvordan jeg ligger an en måned uten de andre. Så blir det selvsagt godt å se igjen gutta igjen. Også er det spennende med ny trener. Gleder meg til å vise meg frem.

Her kan du sikre deg sesongkort for 2020!

«Nytt år - nye muligheter» sies det. 18-åringen ser frem til den kommende sesongen, og ønsker å bevise at han er en god kandidat for Bakkes utvalgte.

- For 2020 ser jeg mange muligheter. Jeg vil og jeg ønsker å spille så mye som mulig. Jeg vil bevise at jeg er god nok, og ikke fordi vi må/ønsker bruke unge spillere. Men jeg er tålmodig og det trengs mye hard jobbing for å komme inn i laget. For lagets del ser jeg muligheter til å bygge opp nivået vi skal ligge på.

I november arrangerte NFF Akershus og Romerikes Blad «Fotballgalla» for å hedre lokalfotballen på Romerike. Magnus Knudsen var et fast innventar på LSKs andrelag og var en av tre midtbanespillere som fikk plass på «årets lag».

- Det er veldig deilig å få den anerkjennelsen. At du har hatt en bra sesong, ting har gått den veien du ønsker, og at alle treninger og kamper har gitt et positivt inntrykk. Veldig godt å få vite at andre synes du har gjort en bra sesong, og ikke bare trenere og internt i LSK. Det betyr mye for meg - og gir en stor motivasjonsboost.

Saken fortsetter etter bildet.
ÅRETS LAG: Magnus Knudsen ble kåret til en av tre midtbanespillere på årets lag. Foto: Emil Saglien Ruud

Les også: Gulbrandsen og Linnes vil hjelpe LSK-talentene

Slik beskriver Magnus Knudsen seg som fotballspiller:

- En fyr som gjør mye grovarbeid, løper mye, spiller andre gode, gjør den «kjedelige» jobben mange synes. Men det er det jeg synes er best. Blir jo ofte den «tredje sist-pasninga». 

18-åringen har et halvt år igjen av sin skolegang. Takket være god samarbeidsvilje fra skolen har han kommet seg godt igjennom de 2,5 første årene.

- Det er først og fremst mye skolearbeid hjemme. Prøvene gjør jeg på skolen når jeg har fri eller om jeg rekker å dra på skolen etter treninger. Jeg har et veldig bra samarbeid med skolen, kontaktlærer og alle faglærere. Så for min del går det veldig greit å kombinere skole og fotball. Det er bare å komme seg igjennom det siste halvåret.

Pappa-Jon er keepertrener og sønn-Magnus er fotballspiller. Hjemme er det pappa, på feltet er det Jon. Slik beskriver Magnus far og sønn-forholdet.

- På trening er det ingen pappa. Da er det Jon. Det er tvert i mot noen stor påvirkning. Vi har begge et proffesjonelt forhold til hverandre og til fotballen. Vi vet begge to at vi ikke kan dra inn far og sønn forholdet inn på trening. Hjemme er det mye fotballsnakk, selvfølgelig. Han kommer med mye gode ting å snakke om, vi får diskutert mye om det å være ung spiller, og det å slå igjennom og mye mer. Han har vært igjennom alt dette her som ung spiller han også. Han er også en mentor for meg.

Onsdag 11. desember ble det et faktum at LSK skal spille i OBOS-ligaen i 2020:

- Det kan bli positivt og utfordrende. Vi får forhåpentligvis vinne kamper igjen, mange kamper. Vi får dominere kampene i større del. Utfordrende: Vi må være sterke. Vi er i en situasjon vi ikke ønsker. Det krever mer av stallen og alle må jobbe beinhardt for at vi skal komme tilbake tilEliteserien.

Les også: Slik skal LSK gjenreises

Annonse fra Eliteserien: