Ødemarksbakken: - Norges beste fans

Kristoffer Ødemarksbakken trives under Geir Bakkes regime. Han er fast bestemt på at LSK skal kjempe i toppen - og skryter av Kanari-Fansen.

Annonse:

Fredag klokka 12:00 ble billettene til bortekampen mot Ham-Kam lagt ut for salg - 21:00 var billettene revet vekk. Ødemarksbakken er imponert over det enorme engasjementet.

- Det er helt fantastisk. Det viser at Kanari-Fansen er Norges beste fans, spør du meg. Rykker ned, og omstiller på den måten der, det står det stor respekt av.

24-åringen er ikke i tvil om at LSK skal kjempe i toppen i 2020.

- Den blir en spennende sesong, blir spesielt. Vi må bruke det til å bygge selvtillit, vinne fotballkamper igjen, og kjempe i toppen.

Her kan du sikre deg sesongkort for 2020!

På selveste nyttårsaften ble det klart at Geir Bakke blir LSKs nye hovedtrener. Nå har gutta hatt en hel treningsuke under hans regime.

- Øktene har vært veldig fine. Hardt kjør, mye løping og høyt press. Veldig deilig å komme tilbake igjen.

Den 25. januar møter A-laget et lag satt sammen med spillere Frode Kippe har spilt sammen med. Maura-gutten forteller at den nye toppspillerutvikleren tripper ivrig på siden, og egentlig vil være med gutta på treningene.

- Var veldig spesielt da han kom inn med rød trenerjakke på første trening. Fryktelig rart faktisk. Han har lyst til å være med hele tiden. Han er fortsatt i form, så det blir ikke noen lett kamp det, sier Ødemarksbakken.

Her kan du kjøpe billett til Frode Kippe-testimonial

Se videointervju med Kristoffer Ødemarksbakken her:


Annonse fra Obos-ligaen: