La oss hjelpe Normann: Rydde-dugnad tirsdag 30. april

Siden tidlig på 1960-tallet har Normann Christiansen (82) ryddet Åråsen for søppel. Nå skal han få hjelp: Tirsdag 30. april inviterer vi publikum til rydding - med påfølgende grilling utenfor Obs Lillestrøm.

Annonse:

Du har kanskje fått med deg at kaptein Frode Kippe spiller med grønt kapteinsbind i år? LSK har som eneste idrettslag i Norge fått støtte fra Handelens Miljøfond i 2019, og som stolt miljø-ambassadør skal vi i år ta grep for å få det renere rundt oss.

Les også: Her er LSKs miljø-tiltak i 2019

I fjor fikk vår lojale og hardtarbeidende superhelt, Normann Christiansen, fortjent hyllest da han ble tildelt Frivillighetsprisen av Skedsmo kommune.Nå er det på tide at vi alle sørger for at 82-åringen får hjelp.

Til høsten skal vi rydde Øyeren for plast, men allerede tirsdag 30. april går vi løs på nærområdet vårt. Klokka 17.00 blir det oppmøte utenfor Tom Lund-statuen der vi i samarbeid med Coop og Obs Lillestrøm inviterer til miljødugnad. Alle som deltar vil få utdelt hansker og sekker fra Coop for å plukke søppel.

Vi starter på området rundt Åråsen før vi beveger oss bortover mot Obs - der avfallet skal kastes. Mellom klokka 18.00 og 19.00 vil det bli gratis grillmat til alle som deltar.

- Dette er et flott tiltak, og jeg oppfordrer barn og unge i utviklings- og breddeavdelingen i LSK til å stille opp én time eller to førstkommende tirsdag. Vi skal få kastet mye søppel der det hører hjemme, og det blir også en sosial og trivelig opplevelse for oss alle, sier styremedlem Jørn Mathisen i ungdomsavdelingens breddeutvalg.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Haugesund på søndag!

Ønsker du å være med på tirsdagens ryddeaksjon sammen med skoleklassen, fotballaget, venner eller familie? Send i så fall en mail til [email protected]

Se video med Normann (82) - som til tross for sykdom i vinter er klar for en ny sesong:


Annonse fra Eliteserien: