Krogstad føler seg gammel - trener med sin tidligere elev

16 år gamle Henrik Skogvold trener med A-laget denne uken. Det har gjort Fredrik Krogstad både glad - og litt tankefull. For det er ikke lenge siden Krogstad trente Skogvold på LSKs G14-lag...

Annonse:

- Det er en litt rar følelse. Hehe. Henrik hadde jeg på G14-laget, så det er et tegn på at jeg begynner å bli gammel - og så er det et tegn på at jeg trente dem godt. Men det er moro, da. Han var bra allerede den gangen, og det er gøy å se at han har hatt en fin utvikling, sier Krogstad om sin tidligere elev.

Les også: Henrik (16) jublet vilt etter «landslagsmål»

TRENTE G14: Fredrik Krogstad var assistent-trener på G14-laget i 2018.
TRENTE G14: Fredrik Krogstad var assistent-trener på G14-laget i 2018.

Den unge spissen fikk sitt første møte med A-laget under fredagens internkamp, og i går og i dag har han også trent med de store gutta.

- Den første fulle dagen var i går. Da var det opp tidlig med styrketrening før det ble to fotballøkter. En veldig tung dag, men det gikk. Det er veldig kult å spille med de gutta som jeg har sett på TV og som har vært forbildene mine. Jeg håper det gir meg bedre kvalitet i spillet mitt.

- Hvor stor er forskjellen fra det du er vant til?

- Ehh... Det er forskjell. Hehe. Det går, men innimellom blir det litt lange touch, svarer Kjeller-gutten som fyller 17 til sommeren.

Les også: Fire unggutter signerte proffkontrakt med LSK

Krogstad tror Henrik Skogvold går en lys fotballfremtid i møte.

- Henrik er en veldig reflektert og ivrig kar som har gode muligheter for å etablere seg etter hvert. Han har alle forutsetningene som skal til. Nå er han vel med for å prøve seg litt. Han har klart seg veldig bra, skryter midtbanemannen.

Se video-intervju med Fredrik Krogstad:


Se video-intervju med Henrik Skogvold:


 

Annonse fra Eliteserien: