Klar for LSK-RBK: Trønderen Noah (10) tar med seg dette banneret

10 år gamle Noah Engeseth tar med seg dette hjemmelagde banneret til Åråsen når han og pappa Bård kjører fra Trondheim grytidlig lørdag morgen.

Annonse:

De fleste trønderne som tar turen til Åråsen heier på Rosenborg, men ikke far og sønn Engeseth - selv om de har bodd i Trondheim hele livet.

Les også: 7203 billetter solgt: Grodås tror på LSK-seier

LSK har vært laget til pappa Bård i 43 år. Sønnen er også blitt godt oppdratt.

- Noah er nettopp blitt 10 år og er også bitt av basillen. Dette blir hans første kamp på Åråsen. Han gleder seg veldig, og har lagd et eget banner til Frode Kippe. Vi la på de siste fargene i går kveld, sier Bård Engeseth.

Den 50 år gamle trønderen begynte å heie på Lillestrøm på midten av 1970-tallet - selv om de fleste rundt ham var Rosenborg-patrioter.

Mest Lest

- Jeg får spørsmålet flere ganger i uka, men har egentlig ikke noe godt svar på hvorfor det ble Lillestrøm. Men jeg ble 50 i fjor høst, og har vært LSK-supporter i 43 år. Det begynte på den tiden med Tom Lund, Tore Kordahl, Georg Hammer, Frank Grønlund og de gutta der. En gang nektet faren min meg og spise sammen med resten av familien fordi jeg heiet på Lillestrøm i en cupfinale. Jeg har stått i det i tykt og tynt, og er på Åråsen en til tre ganger i året - selv om jeg bor i Trondheim. Kvalik-kampen mot Bryne i 1990 er vel det sterkeste minnet, sier Engeseth.

Les også: Pedersen og Smárason med i troppen mot Rosenborg

Nå har far og sønn kjøpt billetter på første rad på DNB-tribunen, og vår oppfordring til kaptein Frode Kippe er klar: Ta en tur bortom Bård og Noah Engeseth etter kampen!

- Vi gleder oss skikkelig, sier Bård Engeseth - som selvsagt tar med sønnen på Fanzone på Lillestrøm Torv i timene før kampen.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Rosenborg!

Annonse fra Obos-ligaen: