Pedersen og Smárason med i troppen mot RBK

Både Daniel Pedersen og Arnór Smárason er med i troppen til lørdagens kamp mot Rosenborg.

Annonse:

Begge trente var med på den siste gjennomkjøringa ute på Åråsen-matta, og etter treninga var det grønt lys fra trener Jörgen Lennartsson.

- Laget har vi ikke tatt ut ennå, men både Pedersen og Smárason er med i troppen mot Rosenborg. Vi gleder oss stort til kampen, og det er en revansjesugen gjeng som løper ut på Åråsen klokka 18.00 i morgen, sier Lennartsson.

Les også: Gatefest før LSK-RBK: - Her blir det party!

Pedersen skadet skulderen i forrige hjemmekamp mot Haugesund, og måtte stå over forrige helgs kamp mot Bodø/Glimt, men trente for fullt både i går og i dag.

- Det føltes bra, sier Pedersen.

Arnór Smárason har ennå ikke vært på banen i Eliteserien denne sesongen på grunn av en kneskade, men er glad for at han endelig er med i en kamptropp igjen. Her er hele troppen: Marko Maric, Matvei Igonen, Mats Haakenstad, Simen Rafn, Sheriff Sinyan, Frode Kippe, Josef Baccay, Daniel Gustafsson, Fredrik Krogstad, Alex Dyer, Daniel Pedersen, Aleksander Melgalvis, Kristoffer Ødemarksbakken, Erik Brenden, Raphael Ayagwa, Thomas Lehne Olsen, Arnór Smárason, Ebyie Moses. 

Fredag formiddag hadde vi passert 7200 solgte billetter til lørdagens kamp. Her kan du sikre deg plass til klassikeren på Åråsen - med avspark klokka 18.00!

Annonse fra Obos-ligaen: