7203 billetter solgt: Grodås tror på LSK-seier

Ole Gunnar Solskjær klarte ikke å score mål på Frode Grodås i 0-0-kampen et par måneder før Molde-spissen ble solgt til Manchester United i 1996. Grodås var en gigant som LSK-keeper, og gleder seg til lørdagens klassiker mot Rosenborg.

Annonse:

- Vi har troen på seier, men det blir nok en jevn kamp. Det er på tide med en seier mot Rosenborg nå, sier mannen med 50 A-landskamper for Norge - vel vitende om at LSK ikke har slått trønderne på Åråsen siden 2008 (skrekk og gru).

Les også: Smárason trente for fullt

Han går en hektisk lørdag i møte: Han starter dagen med å delta på Jon Knudsens keeperskole - som er et samarbeid mellom Oslo Keeperskole og LSK med 75 påmeldte - for deretter å delta på gjenforeningen med gullaget fra 1989.

Mest Lest

- Jeg gleder meg skikkelig til å møte mine gamle lagkamerater. Noen av dem har jeg ikke sett på lenge, så dette blir skikkelig kult, sier Grodås.

- Hva er ditt beste minne fra kampene du spilte mot RBK?

- Jeg tror nok det må bli den første kampen jeg spilte mot Rosenborg i 1988. Vi vant 4-1. Trønderne fikk juling, Ola By Rise var litt gretten, og det var i det hele tatt en veldig fin dag, sier Frode Grodås og ler.

Klokka 15.00 vil en del av seriemesterne fra 1989 bli intervjuet på scenen utenfor Martins i Storgata. I pausen satser vi på å få en prat med gullguttene ute på Åråsen-matta.

Fredag morgen var det solgt 7203 billetter til lørdagens storkamp. Det begynner med andre ord å bli fullt på flere av feltene på Åråsen. Avspark er klokka 18.00.

Her kan du kjøpe billetter til klassikeren Lillestrøm - Rosenborg!

Se God Fugl-intervjuet med Frode Grodås fra i fjor høst:


Annonse fra Eliteserien: