Kippe før Stabæk: - Jeg skal blø det jeg kan

Laget mot Stabæk er ikke tatt ut ennå, men med Tobias Salquist ute med karantene er det vel ingen bombe om legenden Frode Kippe (41) går i krigen for LSK - enda en gang...

Annonse:

- Jeg er supermotivert for å kunne bidra. Selv om jeg ikke har spilt så mange kamper i det siste, har jeg stort sett vært med på samtlige økter - og kroppen føles fin. Jeg regner med at det kan bli noen dueller og en skikkelig fight ute på Årårsen mot Stabæk. Vi får se om jeg spiller, men jeg skal i hvert fall blø det jeg kan - og er klar, sier Kippe.

Les også: Kippe ble tidenes eldste LSK-spiller i Eliteserien

Høsten 2017 scoret han flere viktige mål som bidro til at LSK holdt plassen i Eliteserien. I den nest siste serierunden borte mot Strømsgodset i fjor kriget han inn det viktige 2-2-målet - som sørget for at LSK hadde skjebnen i egne hender foran hjemmekampen mot Kristiansund.

Les også: Kippe legger opp etter sesongen - blir toppspillerutvikler

Nå er både Kippe og resten av spillergruppe særdeles sultne på å slå Stabæk, noe som langt på vei vil sikre plassen i Eliteserien 2020.

- Jeg har sjelden sett en mer tent spillergruppe enn jeg har sett den uka her. Vi har virkelig lyst til å revansjere tapet i Stavanger forrige helg. Jeg gleder meg voldsomt til helgen. Det er disse kampene som er deiligst å vinne.

- Med seier mot Stabæk så er vel plassen reddet?

- Jeg har ikke regnet helt på det, men jeg tror mye er gjort ved seier. Da skal det mye til for at de nederst på tabellen tar oss igjen. Nå er det på tide å bikke en tett og jevn kamp til vår fordel igjen, sier midtstopperkjempen.

Og tenk - bare tenk - om Kippe i en alder av nesten 42 år hadde stanget inn seiersmålet mot Stabæk på en corner...

- Vi får først se om jeg spiller, men jeg håper å kunne bidra. Vi skal prøve å krige det vi kan, sier Frode Kippe.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Stabæk søndag 10. november!

Se video-intervju med LSK-kapteinen før møtet med Stabæk:


 

Annonse fra Obos-ligaen: