Kippe før Sogndal: - Jeg skal være sykt dedikert

Frode Kippe (42) er særdeles motivert for å gå i krigen for Lillestrøm enda en gang. I kveld sitter han på reservebenken i Sogndal.

Annonse:

Vi tok en prat med den mangeårige kapteinen etter at den siste treningen før onsdagens toppkamp var gjennomført.

- Kroppen føles veldig bra. Bedre enn noen gang, egentlig. Jeg har ikke vondt noen plasser, sier 42-åringen med et smil.

Tirsdag ble det klart at han gjør comeback som spiller og er tilgjengelig for Geir Bakke resten av sesongen. Mot Sogndal i kveld sitter han på reservebenken som midtstopper-dekning og mulig joker.

- Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne. Det blir nok ikke så mye du ser av meg der oppe, men jeg skal i hvert fall være med, sier Kippe.

- Ser du for deg at det kan bli aktuelt å komme inn på slutten, enten for å trygge en eventuell ledelse eller for å score mål på dødball hvis vi trenger det?

- Når jeg først er med, så er jeg forberedt på alt mulig. Også å spille - hvis det trengs. Jeg er veldig innstilt på å gjøre jobben og det jeg blir satt til å gjøre. Jeg skal være sykt dedikert denne måneden for å bidra med så mye jeg kan.

Les også: Bakke måtte glise av Kippes comeback-reaksjon

Han ser for seg en tett og jevn batalje mot laget som ligger ett poeng bak Lillestrøm på tabellen. LSK har også en kamp mindre spilt.

- Vi har sett mye på Sogndal denne uka. Det er et godt lag som har mange strenger å spille på. Selv om de har vært nede i en liten bølgedal, så er de nok veldig revansjesugne etter kampen mot Strømmen. Det blir nok en tett og jevn kamp.

Se video-intervju med Frode Kippe:


Medieavdelingen retter en stor takk til Zen Finans som bidrar til mediedekning på bortekamper.

Zen Finans hjelper nordmenn med å få lån med betalingsanmerkning og lån med inkasso gjennom sine samarbeidsbanker. De kan også hjelpe deg som opplever tvangssalg av bolig og lønnstrekk, gjennom å gi et “omstartslån” (et lån med sikkerhet i bolig).

Annonse fra Eliteserien: