Bakke gliser av Kippes comeback-reaksjon

Ifølge Geir Bakke var det ikke så veldig vanskelig å overtale Frode Kippe til å gjøre comeback som spiller resten av sesongen.

Annonse:

På spørsmål om han måtte overtales eller ikke, svarer LSK-treneren:

- Jeg har ikke sett en gladere gutt nesten i hele mitt liv, jeg. Det var julaften og nyttårsaften på en gang. Nå er ikke Frode den som tar av så veldig, men når man begynner å smile og ikke klarer å slippe smilet igjen... Han synes dette bare er stas. Han frykter ingenting, har ingenting å tape - og alt å vinne, sier Geir Bakke.

Les også: Kippe: - Krigen er jeg alltid klar for, ikke tenk på det

Han er veldig glad for at mannen med flest kamper i LSK-historien atter en gang tar på seg drakt nummer 13 for å gi alt for Lillestrøm.

- Vi har en skadesituasjon som tilsier at vi måtte prøve å få til noe med Frode. Han er Lillestrøm-spiller, og kan gå rett inn i en tropp hos oss nå som Marius (Amundsen) sliter litt med lysken og Erik Tobias (Sandberg) fortsatt er ute. Frode har holdt seg i god form etter at han la opp, påpeker LSK-treneren.

42-åringen viste også at han fortsatt har nivået da han spilte hele treningskampen mot HamKam for et par uker siden.

- Han klarte seg bra. Det knirket litt i systemet en dag eller to etterpå, men han har hentet seg fint inn etter det. Vi skal ikke lene oss på Frode, det blir helt feil, men han kommer til å bidra i garderoben og i innspurten. Jeg velger å kalle ham en X-faktor med de kvalitetene han har i begge boksene og den autoriteten han har, sier Bakke.

Og tenk - bare tenk - om Frode Kippe kunne fått avsluttet som LSK-spiller med et opprykk i stedet for et nedrykk...

- Det hadde vært en fin ende på en god og lang historie. Men nå handler alt om den neste ballen. Og det er Sogndal. Vi vet hva vi møter, og vi vet at det blir trøkk. Her må vi være påskrudd, og det skal Frode være sammen med alle de andre, sier Geir Bakke.

Og som Frode Kippe selv sier:

- Krigen er jeg alltid klar for. Ikke tenk på det.

Les også: Drømmebolig i LSK-særklasse kan bli din

Se video-intervju med Geir Bakke foran Sogndal-kampen:


Medieavdelingen retter en stor takk til Zen Finans som bidrar til mediedekning på bortekamper.

Zen Finans hjelper nordmenn med å få lån med betalingsanmerkning og lån med inkasso gjennom sine samarbeidsbanker. De kan også hjelpe deg som opplever tvangssalg av bolig og lønnstrekk, gjennom å gi et “omstartslån” (et lån med sikkerhet i bolig).

Annonse fra Eliteserien: