Drømmebolig i LSK-særklasse kan bli din

Tom Lund vokste opp i gata ved siden av, flere av dagens spillere bor i nabolaget - og Björn Bergmann Sigurdarson fant seg virkelig til rette da han inspiserte boligen på nydelige Vigernes. Den som kjøper boligen støtter samtidig LSK.

Annonse:

Petter Kristiansen (til venstre på bildet) og kompanjong Petter Karvonen Eriksrød i Romerike Bolig AS har blitt enig med LSK og daglig leder Robert Lauritsen om en avtale utenom det vanlige:

Deler av overskuddet fra salget av boligen går til Lillestrøm Sportsklubb! Med på kjøpet følger fire LSK-drakter og fire sesongkort i 2021, i tillegg til flyttehjelp og gratis husvask i ett år fra vår samarbeidspartner Kleva Renhold og Flytting.

Søndag 8. november klokka 13.00 er det visning i Inges gate 23B - her kan du sjekke ut hele boligannonsen!

Som om ikke det er nok: Nordvik Eiendomsmegling i Lillestrøm avstår fra meglerhonorar slik at kostnaden holdes nede - og en større del av inntektene kan gå til LSK.

Hør hva Björn Bergmann Sigurdarson hadde å si om boligen (artikkelen fortsetter under videoene):


Se visningsvideo av boligen:


Som om ikke det er nok: Nordvik Eiendomsmegling i Lillestrøm avstår fra meglerhonorar slik at kostnaden holdes nede - og en større del av inntektene kan gå til LSK.

– Det er bare gøy å være med på et kult stunt som dette. Det gjør vi med glede for klubben i våre hjerter. LSK betyr veldig mye for veldig mange i denne byen. Vi sparer LSK for over 100.000 ved å gjøre jobben vederlagsfritt, sier eiendomsmegler Håvard A. Bjerke til Romerikes Blad - som omtalte saken sist fredag.

Den splitter nye boligen er en del av en tomannsbolig i et svært populært boligstrøk i hjertet av Vigernes. Prisantydning er 10 250 000 kroner, og den er innflytningsklar umiddelbart. Her er det kort vei til det meste: Både Lillestrøm sentrum og ikke minst Åråsen er en kort spasertur unna.

- Avtalen er at vi skal hjelpe Romerike Bolig med å selge dette huset. Jo mer huset blir solgt for, jo mer inntekter for LSK. En fantastisk fin gest av Petter og Petter i Romerike Bolig. Begge har sesongkort på Åråsen, og viser hvilket stort LSK-hjerte de har, sier daglig leder Robert Lauritsen.

- Vi håper dette bidrar til at vi får enda mer inn i kassa til LSK, sier Petter Kristiansen i Romerike Bolig.

- Jeg kunne ønske jeg hadde hatt råd til å kjøpe dette huset. Den som ender opp med det blir lykkelig, sier Björn Bergmann Sigurdarson om boligen i Inges gate 23B.

Se video-intervju med LSKs daglige leder Robert Lauritsen:


Se video-intervju med Petter Kristiansen i Romerike Bolig:


er

Annonse fra Eliteserien: