Enorm respons på LSKs treningsprogram

Det er ikke bare LSK-talenter som Edmund Owusu (til venstre), Alexander Sannes og Apipon Tongnoy som har fått glede av det individuelle treningsprogrammet til Toni Ordinas og Peder Lindsetmo i utviklingsavdelingen. Det er blitt tatt godt i mot over hele landet.

Annonse:

Med all organisert fotballtrening avlyst på grunn av coronaviruset, ønsket utviklingsleder Ordinas og fysisk trener Lindsetmo å tilby gratis individuelt treningsprogram til samtlige klubber på Romerike. På fredag ble det publisert på lsk.no.

Les også: Her kan du laste ned LSKs treningsprogram

Det har falt godt i smak: Facebook-posten har blitt delt 71 ganger og nådd nesten 30 000 mennesker, og saken på LSKs nettside er en av årets aller mest leste saker.

- Vi har i hvert fall fått 50 henvendelser fra klubber eller trenere som gjerne vil benytte seg av treningsprogrammet. Ikke bare fra Romerike, men fra Bergen, Trondheim og andre steder. Blant annet tok utviklingsavdelingen i Ranheim kontakt og spurte om de kunne få bruke det. Og det er bare hyggelig å kunne hjelpe til i en vanskelig tid for oss alle. For fotballens del er det synd at vi ikke kan gjennomføre fellesaktiviteter, men det er viktig å legge forholdene til rette slik at flest mulig kan trene bra på egenhånd. Dagen før vi publiserte treningsprogrammet på lsk.no ble det også sendt til alle klubbene som med på romeriksprosjektet vårt, forteller utviklingssjef Toni Ordinas.

Les også: NTF tar initiativ overfor spiller- og trenerforeningen

Annonse fra Obos-ligaen: