Akademiets gave til klubbene på Romerike: Last ned LSKs treningsplan

Med all organisert fotballtrening avlyst på grunn av coronaviruset, ønsker utviklingsleder Toni Ordinas (t.v) og fysisk trener Peder Lindsetmo å tilby gratis individuelt treningsprogram til samtlige klubber på Romerike.

Annonse:

- Nå er tiden inne for å hjelpe hverandre. Coronaviruset har satt en stopper for all felles fotballaktivitet, og vi i LSK føler med alle unge lovende spillere som elsker å spille fotball sammen hver dag. Det at vi sammen ikke kan nyte verdens beste spill og lek i en periode er utvilsomt veldig trist for oss alle. Vi i LSK er opptatt av å legge forholdene til rette slik at våre spillere på egenhånd fortsatt kan trene og videreutvikle seg. Nå ønsker vi også å rekke ut en hånd til alle klubbene på Romerike og i Akershus Fotballkrets som har et ønske om å tilby sine spillere individuelle treningsprogram - noe som er viktig for både prestasjon og skadeforebygging i fremtiden. Programmene vi tilbyr vil være basert på aldersbestemte lag, og er de samme som vi i LSK også gir til egne spillere, sier utviklingsleder Toni Ordinas og fysisk trener Peder Lindsetmo.

Her kan du laste ned treningsprogrammet fra LSKs utviklingsavdeling

Samtlige klubber, spillere og foreldre kan ta kontakt med akademisjef Ordinas på mail - hvis dere har noen spørsmål: [email protected]

Annonse fra Eliteserien: