Dylan og Leandro: Ferske proffer på første A-lagstur

Dylan Murugesapillai (18) og Leandro Elvestad Neto (16) skrev tidligere i vinter under på sine første proffkontrakter. Nå er de to ungguttene for første gang på treningsleir med A-laget.

Annonse:

2004-modellen Dylan (som tidligere har spilt for Hvam og Frogner) og 2005-modellen Leandro (tidligere Gjelleråsen) suger til seg læring under Marbella-oppholdet, Og de merker at det gjør dem til bedre fotballspillere.

Les også: Dylan skrev proffkontrakt med LSK

- Det er gøy å få trene med de store gutta. Det er mye læring med å få se hvordan de gjør det i hverdagen, sier Leandro - populært kalt «Leo».

- Blir dere behandlet pent?

- Vi blir behandlet hardt, men rettferdig. Det er en del av læringen. Selv om vi er unggutter, så blir vi pushet på A-lagstandarden. De vil ikke at vi skal være spillere som tar nivået ned. De vil at vi skal være spillere som bidrar på dette nivået. Et perfekt utgangspunkt for at vi kan bli bedre og bedre for hver dag som går, sier Dylan. 

- De setter høye krav. Hvis de ikke er fornøyde, så sier de i fra. Men du får også ros hvis du gjør det bra. Det å bli pushet av folk som har mye erfaring, gjør deg bedre. Vi ønsker jo å spille i Eliteserien som de andre her gjør, tillegger Leo.

Les også: Leandro skrev proffkontrakt med LSK

TALENTER: Dylan og Leo stortrives med å få være med A-laget på treningsleir.
TALENTER: Dylan og Leo stortrives med å få være med A-laget på treningsleir.

Begge er store talenter og U-landslagsspillere for Norge, men det er ingen tvil om at treningshverdagen med LSKs A-lag er en annen verden.

- Det er mye høyere nivå og tempo. Du merker det med en gang. Jeg fikk litt temposjokk på den første treninga. Og fysikken - de er mye raskere og sterkere. Det tar litt tid å tilpasse seg, men jeg føler at vi klarer oss bra, sier Leandro Elvestad Neto.

- Du må være hundre prosent til stede og alltid være på under treningsøktene. Men du blir mer og mer vant til det, sier Dylan Murugesapillai.

Det stilles også krav utenom de to daglige treningsøktene på den spanske solkysten. Da må Dylan og Leo gjøre skolearbeid.

- Det har vært vinterferie, men nå er det på'n igjen. Så det jobbes med skole også mens vi er her, forteller de to unge talentene.

Les også: Møter FFK fredag før cup-alvoret starter

Annonse fra Eliteserien: