DNB sponser samarbeidsklubbene med billetter til #VIERLSK-kampen

Det er en stor glede å kunne invitere spillere, trenere og ledere i samtlige 15 samarbeidsklubber til årets #VIERLSK-kamp: Toppkampen mot Kristiansund lørdag 16. oktober.

Annonse:

Årets #VIERLSK-kamp spilles mot Kristiansund lørdag 16. oktober - og i samarbeid med DNB og andre partnere gjør vi alt vi kan for å fylle opp Åråsen.

Vi er svært glade for at DNB bidrar med å sponse billetter til de 15 samarbeidsklubbene våre på Romerike, deriblant Fet og FUVO (bildet). De 13 andre klubbene er: Bjørkelangen, Fjellhamar, Dalen, Løvenstad, Rælingen, Hvam, Gjelleråsen, Hakadal, Kløfta, Kurland, Feiring, Nittedal og Aurskog/Finstadbru.

Les også: 2011-årgangen klare for Lillestrøm - Kristiansund

Det er også hyggelig å se at flere av de aldersbestemte lagene i LSK har valgt å legge sin sesongavslutning til denne lørdagen - med kampen mot Kristiansund som det store høydepunktet.

Her må årgangsansvarlig melde inn antallet billetter man ønsker til spillere, trenere og lagledere. Det sendes til [email protected] innen fredag 15. oktober klokka 16.00. Billettene kan hentes i Buen av årgangsansvarlig som fordeler billettene utenfor stadion før kampen.

#VIERLSK-kampen innebærer at bedriftsmarkedet utfordrer privatmarkedet til å fylle Åråsen - og samtidig støtter klubben med et kronebeløp for hver tilskuer. En drøy uke før avspark har vi allerede fått inn 101 kroner per tilskuer, og det er solgt i overkant av 3000 billetter.

Rekorden stammer fra 2019. 191,50 kroner per tilskuer var det totale beløpet som kom inn på #VIERLSK-kampen mot Bodø/Glimt det året. Med 5305 tilskuere på plass sørget det for at LSK tjente over en million kroner.

Annonse fra Eliteserien: