#VIERLSK-kampen: Hele 2011-årgangen klar for LSK - KBK

2011-årgangen i LSK legger sin sesongavslutning til toppkampen mot Kristiansund lørdag 16. oktober - som også er årets #VIERLSK-kamp.

Annonse:

Årgangsansvarlig for spillerne født i 2011, Kenneth Andersen, oppfordrer også de andre aldersbestemte lagene i LSK til å få med seg kampen mot tabelltreer Kristiansund live.

- Vi gleder oss stort til å dra samlet på Åråsen for å heie på LSK mot Kristiansund. Vi blir nesten 70 stykker med spillere og trenere, og håper at flere av de andre årgangene også har lyst til å legge turen til Åråsen den lørdagen. Fotball er best på stadion, og det gir også mye motivasjon for de unge spillerne å se heltene på A-laget på nært hold, sier årgangsansvarlig Kenneth Andersen.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Kristiansund!

#VIERLSK-kampen er kampen der bedriftsmarkedet utfordrer privatmarkedet til å dra på Åråsen - og samtidig støtter klubben med et kronebeløp for hver tilskuer. Rekorden stammer fra 2019. 191,50 kroner per tilskuer var det totale beløpet som kom inn på #VIERLSK-kampen mot Bodø/Glimt det året. Med 5305 tilskuere på plass sørget det for at LSK tjente over en million kroner.

Ønsker du å bidra med et valgfritt kronebeløp på årets #VIERLSK-kamp? Ta kontakt med Morten Stokstad på [email protected] 

Annonse fra Eliteserien: