Så nær var Lehne - men det endte målløst

(Lillestrøm - Bodø/Glimt 0-0) Thomas Lehne Olsen kjempet seg til en stor sjanse i første omgang, men en mesterlig benparade av Glimts keeper stoppet LSK-toppscoreren. Gjestene hadde også sine sjanser - og uavgjort var kanskje greit nok.

Annonse:

- Vi gjorde en veldig mye bedre kamp enn vi gjorde i forrige hjemmekamp. Vi fortjente absolutt det ene poenget. Hadde vi vært litt mer presise, så hadde vi fått mål. Men Glimt har sine sjanser, de også. Ett poeng er vel greit, sier Simen Kind Mikalsen.

Venstrebacken skal ha sin del av æren for at det ikke ble tap: Han ryddet mesterlig opp på overtid med en klokkeren takling i egen 16-meter.

- Jeg var på ballen. Han fikk et godt touch, men jeg klarte heldigvis å grave fram den taklinga. Det var godt å kjenne at jeg var ordentlig på ballen der, sier 26-åringen.

- Jeg synes vi gjorde en god forsvarskamp mot et godt lag, tillegger han.

Også Fredrik Krogstad og Arnór Smárason hadde en stor mulighet til å score mål, men det ville seg ikke helt i den riktige enden av banen. 5305 tilskuere på Åråsen sørget for at Lillestrøm fikk inn over én million kroner på #VIERLSK-kampen. Til sammen fikk vi inn 191,50 kroner per tilskuer. Tusen takk til alle som bidro.

LSKs lag: Marko Maric - Simen Rafn, Joonas Tamm, Tobias Salquist, Simen Kind Mikalsen - Daniel Gustafsson, Fredrik Krogstad (Daniel Pedersen i 1 min), Ifeanyi Mathew, Aleksander Melgalvis (Erik Brenden i 14 min) - Arnór Smárason - Thomas Lehne Olsen.

Her kan du se intervju med Fredrik Krogstad etter kampen:


Annonse fra Eliteserien: